davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 jj typuju Deva na fetiš,latex apod.věci :smich: no a zas ale toto je moc:D a este k tomu chlap:D cize toto FAKT NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 my tu řešily Deva že se ještě nějak neprofiloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 no já a vlku......a on je tady :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 hej hej som tu:D ste ma ohovarali vy hovada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 no já a vlku......a on je tady :smich: daval by som si pozor byt tebou nikdy nevies kde mozem striehnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 dave já myslel že by sis to taky dal na sebe,né že bys v tom ojel chlapa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 dakujem:D ale tu radost necham tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Dave je videt ze kazdej hrajem na jinym pisecku, ja sem rocker srdcar Nejaky gothic saticky to me bere vic nez pipka v ruzove sukni na dižině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 nj, sto ludi sto chuti, ale ako urcite neodsudzujem nikoho:) boze nech uz su styri hodinyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 no jasny hlavně ať je teplo To pak maj uchyláci rej :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 teplo este ne:D zajtra sa idem boardovat takze nech je este chvilu zima:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 teplo ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 dakujem:D ale tu radost necham tebe né to je poho,mě stačí toto :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 jj kuava ať už je teplo,pěkně tričko a kraťasy a jdu,žádný oblíkání jako teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Jirko tak jsem to poslechl a opravdu žádná sláva,3 písničky good zbytek o ničem,takže si o nic nepřišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 sak a kto ti kaze sa obliekat saj si gulu do ust a chod von Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Maďar vysvetľuje, čo je to včela: - Á čella, to taký malý izé, líta jak tačik, ščípe jak feferón, celofán krídla má, pruhovaný tričko nosí, sere sladký vazelín a bútlavý strom garážuje :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Přijde ožralý chlápek do hospody, je strašně nepříjemný a barmanovi říká, že chce jedno džubridžu. Barman neví co to je, tak jde do kuchyňky a vychčije se do sklenice. Přinese to chlápkovi, ten to vypije a říká, že chce ještě džubridžu. Tak barman zase odskočí do kuchyňky a řekne kuchařce, ať se do toho vymočí. Donese to chlápkovi, ten to opět vypije a říká, že chce ještě džubridžu. Barman odskočí do kuchyňky a řekne číšnici, ať se do toho vymočí. Ta říká, že zrovna dostala menstruaci. Barman odvětí, že to nevadí. Opět to donese chlápkovi, ten to vypije a říká:“ Konečně, tohle bylo džubridžu, tamto byly chcanky“ ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 (editace) Ahoj,chci se optat zda se někomu neválí doma a v hospodě- v novinách MF Dnes z 8.3.2010 a Blesk z 10.3.2010-je to pro mne důležité,klidně je koupím za rozumný peníz-děkuji všem za ochotu P.S.Nevím zda je to dle regionů-potřeboval bych Plzeňský Pokud by tady někomu toto vadilo,klidně smáznout,ale můj mini člen fabiaclubu leží na neonatologickém oddelení,byl mediální hvězda v Blesku,MF dnes a v tv Nova o 17 hodině,to jsem si stáhnul,ale noviny nesehnatelné,chceme mladýmu trochu potůnit jeho knihu od narození Editováno: 17. Březen 2010, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Přijde ožralý chlápek do hospody, je strašně nepříjemný a barmanovi říká, že chce jedno džubridžu. Barman neví co to je, tak jde do kuchyňky a vychčije se do sklenice. Přinese to chlápkovi, ten to vypije a říká, že chce ještě džubridžu. Tak barman zase odskočí do kuchyňky a řekne kuchařce, ať se do toho vymočí. Donese to chlápkovi, ten to opět vypije a říká, že chce ještě džubridžu. Barman odskočí do kuchyňky a řekne číšnici, ať se do toho vymočí. Ta říká, že zrovna dostala menstruaci. Barman odvětí, že to nevadí. Opět to donese chlápkovi, ten to vypije a říká:“ Konečně, tohle bylo džubridžu, tamto byly chcanky“ ! neeeeee :D:D:D:D: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Ahoj,chci se optat zda se někomu neválí doma a v hospodě- v novinách MF Dnes z 8.3.2010 a Blesk z 10.3.2010-je to pro mne důležité,klidně je koupím za rozumný peníz-děkuji všem za ochotu P.S.Nevím zda je to dle regionů-potřeboval bych Plzeňský vyvolavacia cena 50 € Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Žena jde za mužem do ložnice a ve dveřích zakopne. Muž ji začne litovat:"Miláčku, nestalo se ti nic? Pojď si ke mně hajnout,broučku...." Po bouřlivém sexu jde žena do koupelny a opět zakopne. Muž jen pootevře oko a zabručí: "Je to možné?! Pi*a jedna šmatlavá!......" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 ten poznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Dave nenavadej ho !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Čte matka inzerát v novinách: Jsem svobodný, mám auto, vilu s bazénem a dvacetileté úspory. Hledám mladou dívku za účelem seznámení. Ihned zavolá dceru, přečte ji znovu inzerát a po vzájemné domluvě ji vyšle k onomu mládenci. Po týdnu dcera přijede domů, matka se hned ptá, jaké to bylo. "Mami, ta vila s bazénem je prostě pohádková, auto je kouzelný a on je fešák!" Matka je zvědavostí bez sebe: "a co ty dvacetileté úspory?" No, mami, ještě teď mi tečou po nohách!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.