Evers Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Koukam na trailer ... to bude dobrej náááášup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 no já od toho zase tak moc nečekám,takže můžu být jen překvaapenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 tenhle je dobrej Jakej je rozdil mezi Bohem a V.Klausem, Bůh si nemyslí, že je Václav Klaus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 No nic ... já pomažu užij víkend .. a dej jim zejtra nafrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 no já od toho zase tak moc nečekám,takže můžu být jen překvaapenej jasný no, typickej americkej příběh ale efekty jsou fakt moc pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Ondro, tak dnes jsem tam dal ten stěrač, ale těch slov co u toho padlo tomu starýmu se nechtělo ven, držel tam jak svi.ně ale povedlo se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 čus držky .......nějak nestíhám......ale zase jsem si hezky v práci nechal umejt moji FULL..jako nová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 no nazdár kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Ondro, tak dnes jsem tam dal ten stěrač, ale těch slov co u toho padlo tomu starýmu se nechtělo ven, držel tam jak svi.ně ale povedlo se měl šel sundat nádherně,ale kámoš ho tam měl jak kdybys ho tam přivařil taky mu nešel vůbec povolit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 letím dom,ale hodím sem pak očko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 měl šel sundat nádherně,ale kámoš ho tam měl jak kdybys ho tam přivařil taky mu nešel vůbec povolit tak to si měl štěstí, já se s tím sr.al pěknou dobu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 letím dom,ale hodím sem pak očko tak čau:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 no nazdár kamaráde no nazdar...ty hele Libore..co máš vlastně za auto? Jo už vím....splácaninu FI a díly z FII co když nesmím už do Tvého vlákna..tady si můžu psát co chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 no mám tam jedinou funkční věc z FII a to je stěrač a hlavně oproti tobě tam mám aspoň pořádnej motor lol 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 no tak že by 1,4 byla "pořádnej" motor...nevím....ale já se nikdy netajil tím, že klidně slabší...mě dostačující motr ale FULL výbavy než silnější motor a SOC edition a pak to dohánět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 (editace) tak v porovnání s 3 hrnkem to pořádnej motor je , a když už něco tvrdíš, tak zapoj aspoň trochu mozek, i když u tebe to bude asi těžký, já vím Ale pokud by si aspoň trochu přemýšlel, tak víš, že soc edition rozhodně nemám Editováno: 21. Březen 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 tak v porovnání se mnou jo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 som doma lasky chybal som vam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 vůbec ne, byl tu klid a pohoda....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 dobré ráno,zase pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Dave jak bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Ahoj bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 hoj chlape,teď jsem ti psal do tvojeho tématu,dlouho jsem tě tady neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Nazdarek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.