Evers Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 neboj , zejtra už máš denní ne ? :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 a to jako proč Jirko? Práce smrdí , proto se jíííí vyhejbáááám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 no přece bys to nenechal na mě ,mě se taky nechce a snaží se prácivyhejbat co se dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 kua jak to vyřešit ? Že by maďar dojel ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 hele to není vůbec špatnej nápad no uvidíme jak se k tomu postaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 se mihnul na facebooku a zmizel posera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 dneska mám první trénink venku,tak sem zvědavej jak bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 u nas je nadherně ... počítám tak 20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 já myslím že se tu ještě ukáže a bude se chtít nějak domluvit aby to časově zvládl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 nj .. kdyztak se mu to vymysli no : D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 (editace) ondro dneska by jsme mohli i neco picnou co ty na to ? SIA Editováno: 8. Duben 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 http://natankuj.sme.sk/c/5319858/pomalsiemu-autu-sa-pomstil-tak-ze-ho-vytlacil-z-dialnice.html toto ste videli??? ja proste nemam slov...trest smrti.... :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Sorry Dejve , ale tohle už tu je , jak tady v hospodě odemě, tak i v sekci superb.......příště HLEDEJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 a jinak asi týden stará záležitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 (editace) sa poserte, ja som to videl vcera a na do inych hospod nechodim, oblizte mi rit Editováno: 9. Duben 2010, autor: davidenqo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 jaaaaaaaaj uplne som nasrany :aggressive: :aggressive: babka je u nas a dnes sla k lekarke na prehliadku. rano ju tam zaviezol mamin priatel, a jak idem do roboty pozeram ze telefon si zabudla doma, lebo mala zavolat strykovi ked skonci nech pre nu pride, tak som sa ochotne a dobrovolne prihlasil ze jej ho zanesem,(aspon pridem neskor do roboty a povozim sa po meste ) no a dojdem do nemocnice a tam je rampa, s tym som ratal. tak vravim tej este vtedy tete ramparke ci ma pusti dnu ze len dam babke telefon,a ona ze nie bez auta a ja ze kde ho mam nechat sak tu je setko plne(stred mesta+ ranna premavka) ja ze len minutka to bude. no a uz to potom bola pica tlsta stara rozkysnuta. vravim jej ze aj vy budete stara krava. dal som spiatocku a cesto od rampy som na nu nadaval a som to odparkoval hned pred vchod, pica!!! tak som skocil dnu do cakarne a dal telefon a cestou spet som tej onej vratnicke drbnutej odkazal ze by sa vam nieco stalo keby ste ma pustili... :aggressive: :aggressive: , strasne nervy som mal!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 sa poserte, ja som to videl vcera a na do inych hospod nechodim, oblizte mi rit ty sprosťáku ...a je to v téhle naší hospodě ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 jaaaaaaaaj uplne som nasrany babka je u nas a dnes sla k lekarke na prehliadku. rano ju tam zaviezol mamin priatel, a jak idem do roboty pozeram ze telefon si zabudla doma, lebo mala zavolat strykovi ked skonci nech pre nu pride, tak som sa ochotne a dobrovolne prihlasil ze jej ho zanesem,(aspon pridem neskor do roboty a povozim sa po meste ) no a dojdem do nemocnice a tam je rampa, s tym som ratal. tak vravim tej este vtedy tete ramparke ci ma pusti dnu ze len dam babke telefon,a ona ze nie bez auta a ja ze kde ho mam nechat sak tu je setko plne(stred mesta+ ranna premavka) ja ze len minutka to bude. no a uz to potom bola pica tlsta stara rozkysnuta. vravim jej ze aj vy budete stara krava. dal som spiatocku a cesto od rampy som na nu nadaval a som to odparkoval hned pred vchod, pica!!! tak som skocil dnu do cakarne a dal telefon a cestou spet som tej onej vratnicke drbnutej odkazal ze by sa vam nieco stalo keby ste ma pustili... , strasne nervy som mal!!!! já to řeším tak, že jim řeknu že jedu vyzvednout invalidu a oni mě vždy pustí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 a co tou fotkou chtěl básník říci????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 sa poserte, ja som to videl vcera a na do inych hospod nechodim, oblizte mi rit hele svoje gay přání nám tu psát nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 a co tou fotkou chtěl básník říci????? HOVNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 hele svoje gay přání nám tu psát nemusíš a som myslel ze sa potesis, do SZ mi stale pises take veci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 HOVNO hele klídek...mě za tohle Ondra hoooooodně okřiknul...tak nebuď sprostý...hej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.