spineshank Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 no docela joo jinak kdyby někdo sháněl ještě stěrače tak už nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 to ses jich rychle zbavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 šlo to jak za komárů banány jen se po nich zaprášilo,no snad brzo budou další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 zdar chlapci, kdo umí dobře německy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 potřebuji se pozeptat jestli neumí někdo sehnat mřížky do nárazníku z konceptu Paris od škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Jirko, ty jsi říkal, že děláš v reklamce??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Jirko, ty jsi říkal, že děláš v reklamce??? Jojo ... porad D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 tak sem jel do Kolina , a zasekl se v Praze - mladej typek me naboural na krizovatce :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Jojo ... porad D takže, když bych ti něco poslal mohl by jsi mi poslat návrhy?? tak sem jel do Kolina , a zasekl se v Praze - mladej typek me naboural na krizovatce :DDD tak to nasere. hodně?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Trochu .. jel tak 30 a otrel se o me ... nastesti sefovo Subaru :DDD Jaky navrhy Stando ... grafiky mame externi .. tu si musis udelat sam/bo nekoho dokopat ( produkci prace no problem ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 aha, tak to bude asi problém s vlastní návrhem, uvidím.zkusím jestli by se mi to nějak nepovedlo tak pokud to bylo šéfovo, tak to je pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Kua 3rany , kouknu z okna ( 3 kluci v sobe :DDD ) U Bulhara totalka parkoviště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 no to nasere,i když šéfovo ale je to opruz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 nastesti to subar dostal na gumu / a pak odreny plasty ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 tak tam je to Jirko pravidelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 jo jasny:D jen me to dneska uz sere porad jenom rany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 no se aspoň večer vyřádíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 dneska nebudu odpočívací den , mizi / páčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 OKI,no kdyby sis to rozmyslel víš kde budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 závisláci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Dva prátelící se manzelské páry hráli jeden vecer spolu karty. Pavlovi spadla na zem karta. Kdyz se pro ni sehnul, vsiml si, ze Dagmar,Honzova manzelka, nemá kalhotky! Pavel nedal samozrejme na sobe nic znát. Pozdeji,kdyz sel do kuchyne pro piti, prisla za nim Dagmar s otázkou: "Videljsi pod stolem neco, co se ti líbilo?" Pavel prekvapeny její otevrenosti prikývl a ona pokracovala: "Muzes to mít. Bude te to ale stát 2000." Poté, co Pavel zhodnotil svoje financní moznosti a zahodil vsechny morální predsudky, pristoupil k dohode. Dagmar mu vysvetlila, ze její muz pracuje v pátek vzdy déle a ze se tedy Pavel má u ni ve dve ukázat. Samozrejme,ze Pavel byl presný,dal ji 2000,- a oba spolu víc nez hodinku soulozili. V pul ctvrté Pavel odesel. Honza, Dagmarin muz, se jako obvykle vrátil v sest vecer. Hned po príchodu se ptá své zeny: "Byl tu dnes odpoledne Pavel? " Dagmar, i kdyz sokována, v klidu odpovídá: "Ano, zastavil se na par minut..." "A dal ti 2000,- ?" Dagmar si myslela, ze je konec. Nasadila kamenný vyraz a povídá: "Ano,dal mi 2000,- ." Honza se spokojene usmál a povídá: "Dobre. Pavel prisel dnes ráno za mnou do kanceláre, aby si pujcil 2000,-. Slíbil,ze se dnes odpoledne u tebe staví a vrátí je." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 kurňá jede do kolína a nic neřekne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 nj jste se tam mohli potakat jak medvědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 dobre rano...ja uz mam vodu aj pod nechtami.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.