spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 jako opravdu možná taky proto jsem tak blbě spal a mám na pi.u náladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 co takhle zahrát armu 2 .. opravdová válka oproti dětským střílečkám kde bezhlavě běháš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 tak to je fakt to by lecos vysvetlovalo proste abstak :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 no nějak včera nebyla chuť,vypadá to že večer to doženu,protože na tenis těžko půjdu protože určo bude zase chcát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 kdyby si chodil na squash,tak tam si schovanej pod střechou ve skleněný kukani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 co takhle zahrát armu 2 .. opravdová válka oproti dětským střílečkám kde bezhlavě běháš no u modu HQ,Demolition,Sabotage určo bezhlavě neběháš,člověk musí trošku taktizovat a přemýšlet kam jít a kde zůstat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 kdyby si chodil na squash,tak tam si schovanej pod střechou ve skleněný kukani není nic krásnější než pobyt na čerstvým vzduchu a po tréninku a sprše si večer sednout na kurtech na vínko,kafčo,pifčo popř.nějaká grilovačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 to já radši na ten squash, pak sprška ve šmajchl kabinetu,pošlehání mokrym ručníkem po prdeli a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 no tak takový hrátky teda nemáme to by se ti asi u nás nelíbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 (editace) ne? to k tomu ale patří .. v mužském kolektivu se naše banda vždycky chová jako banda kluků ... člověk příjde domu odreagovaný až až no nic chlapci .. já se pro dnešek loučim .. jedu na dílnu .. matřoš teďka přišel Editováno: 15. Duben 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Azi , jak si na tom zejtra ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 kurva to je roboty...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 konecne si zaslouzis vejplatu ty ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 do pici ale ozaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 tak co hudruješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 no já bych si i dvě výplaty zasloužil myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 tak si skoč říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 tak konečně mám přezuto..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 tak si skoč říct no tak sem byl a prý jako že ee ..divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Doufam ze si mu rekl ze je lakomej Maro : pasaáák.. tak ted muze snezit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 kurva me zas chytnul zub ,,, me snad prdne hlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 tak jsem tady pročetl poslední stránku a zajímavý čtení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Tak jak je u vás,tady zase celej den chčije takže z tenisu dnes opět prd,takže večer na značkách určo,co ty Jirko dojdeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 nevim jak me bude brat ta huba vidim to na flasu vodky a do perin ( rano to ma spravovat tak abych to prezil ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 2x nurofen +1 x brufen ( protrepat ,nemichat -- ) a jsem zase jak rybicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.