Standis Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 čau Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 teď tu byla nadherná prcinka,obtáhlý tričko s výstřihem a kozy se jí z toho nádherně draly ven :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Ses tu zas po delší době ukázal jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 (editace) teď tu byla nadherná prcinka,obtáhlý tričko s výstřihem a kozy se jí z toho nádherně draly ven :prc: a ty teď musíš sedět za pultem a nemůžeš vstát, aby to nebylo vidět co Editováno: 9. Červen 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Ondro vzdy pripraven kde je fotka :DD??? bo tenhle <Morituri> Ta tvoje mladá je divná <Monty> Tady Tereza, proč jsem divná? <Morituri> Ježiš sorry, já myslel jinou. <Monty> JAKOU JINOU!!! :DDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 teď tu byla nadherná prcinka,obtáhlý tričko s výstřihem a kozy se jí z toho nádherně draly ven :prc: už tady měla být fotečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Ses tu zas po delší době ukázal jo? já jsem tu skoro pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Akorat neleze sem sičák jeden :DD Ondro kde je ta prsatice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 já to myslel tady právě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 tentokrát má Jirka pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Stanďoure já vždycky Kuci tak sem tu nafasoval flašku vína / otevřenou :DD kolega se vratil z francie :DD Toje pracicka :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 uffff taky dobrej :DD <Mishulka> Jsem ti rikala, ze jsem wcera potkala Wercu, jsme se asi dwa roky newideli <Balone> No to je hezky, co delas zitra odpoledne, mas nekoho doma? <Mishulka> Nemam, chces prijit? <Balone> jj prijdu <Balone> a vezmu sebou nacini <Mishulka> chich <Balone> a tim nacinim ti rozmontuju klavesnici a vyndam ti to podelany Wecko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Stanďoure já vždycky Kuci tak sem tu nafasoval flašku vína / otevřenou :DD kolega se vratil z francie :DD Toje pracicka :DD to bych netvrdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Kdy sem se seknul ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 tak to musím aspoň týden přemýšlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Takhle sem tě vyhnat nechtěl :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 jj, vlk taky sliboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Ty ses nejakej rozjetej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Azi jo.. ted resime jak to vymyslet aby mohl Libor nainstalovat skrytou kameru do damsky sprch na jejich sluzebne. Nejak se nam ale nedari vyresit problem se zamlzovanim objektivu kamery tak ty kamery zabudujte do země.jak na to bude padat voda,tak se nezamlžej:D ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 (editace) dobrý podvečír.... dneska u nás bylo malinko teploučko Editováno: 9. Červen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 myslím Marku, že nejenom u Vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 STANDÍKU ahooj ..jj dneska sme se byli cákat u vody akorát pak přišla bouřka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 čus Žanýs, to jsi se měla. já se byl koupat pouze ve vlastní šťávě a nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Standí v pátek frčim do toho tetovacího studia,jdu do toho motýla...ale dám to hennou,to nejni na dlouho a po létě si rozmyslim jestli půjdu do opravdovýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.