baris Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 To já zatím taky, ale je lepší před večerem je trošku zchladit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 Ty jo, Stando, já jsem si teď uvědomil, že jsem zapoměl změřit to lízo pro tebe, tak dnaska až budu v garáži ti to změřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 no vidíš to, já na to taky zapomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 Hele to lizo z cupry sedi i na FII ? Libore ja se neparim - nemam potni žlázy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 To já zatím taky, ale je lepší před večerem je trošku zchladit tak to budu muset asi do spršky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 Hele to lizo z cupry sedi i na FII ? Libore ja se neparim - nemam potni žlázy já to chci právě zkusit jestli by šlo na Rooma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 no vidíš to, já na to taky zapomněl k večeru tam na to kouknu a napíšu ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 Hele to lizo z cupry sedi i na FII ? Libore ja se neparim - nemam potni žlázy to nevadí, ale stejně je máš vařený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 no nic, chlapci. jdu se vařit do MHD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 jo, já zas mažu k vodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 Do bodu varu má todle počasí daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 no jo, jen si počkej na tu sobotu, jak si říkal, to si to tvoje koule pěkně užijou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 nic pánové ... táhnu do patřičných míst :DD mějte se D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 zdravím všechyn přítomné i nepřítomné po prodlouženém víkendu a teď zase hezky pátky do pracovního procesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Nazdár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 čau....se mi nějak dneska vůbec nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Mě se taky nic nechce dělat, se asi budu flákat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 nejsem tady a nemám na Vás čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Ale jen nedělej Máro, ses tu na nás těšil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Zdravíčko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Čau Jiříku Kluci, mám dotaz, nedával dolu někdo ten chrom z mřížky, nevím čím to seškrábat dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 čest holoto! sundat? normálně... krumpáčem a u čeho? FI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 čau, jasně, u FI. O krumpáči jsem taky přemýšlel, ale tak jestli někdo nemá lepší nápad Potřebuju to nějak seškrábnout, abych to pak mohl nalakovat, a nevím jak ta chrom. vrstva pujde dolu, tak jestli to tu už někdo nesundával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Čoveče nedával .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.