baris Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 já taky neplánuju jezdit 80km,ale když jezdíš po lese a ne na asfaltce tak nemusíš honit tolik km jasný tak hlavně ať nový kolečko slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Dobré ráno, tak jak to tu bude vypadat dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 dneska tady bude mrtvo, jako poslední dobouo vždy koukal jsem na fotky ze srazu http://forum.skodahome.cz/gallery/album/3/885-30-gti-treffen-am-worthersee/ a nemužu si pomoct, ale doufám, že moje další auto bude audi v kombajnu nejlépe allroad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 dneska tady bude mrtvo, jako poslední dobouo vždy koukal jsem na fotky ze srazu http://forum.skodahome.cz/gallery/album/3/885-30-gti-treffen-am-worthersee/ a nemužu si pomoct, ale doufám, že moje další auto bude audi v kombajnu nejlépe allroad tak moje další by taky mohlo být Audi v kombajnu nejlépe RS6,ale obávám se že to asi neklapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 tak to je taky fajn kára, tu bych asi taky bral, pokud by nebyla možnost allroadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Mě by stačila nová A6 sedan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 tak to je taky fajn kára, tu bych asi taky bral, pokud by nebyla možnost allroadu jakákoli Audi by byla nová v kombi dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 nemusí být nová, starší model by mi stačil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Mě by stačila nová A6 sedan sedan dobrý, ale pro mě s dítětem nic moc a kombajn se mi přece jen líbí víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Jasný no, pro rodinu lepší kombi, ale mě se víc líbí sedan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Jasný no, pro rodinu lepší kombi, ale mě se víc líbí sedan no samo každej má jiný vkus,ale Audi dle mě má hezčí kombi jak sedany,navíc jsou mnohem praktičtější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 čus No já bych bral oboje, kdyby mi to někdo nabízel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 čau, no mě by stačilo toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 no samo každej má jiný vkus,ale Audi dle mě má hezčí kombi jak sedany,navíc jsou mnohem praktičtější tak s tímto souhalsím. sedan je takovej "nedomrdlej" (snad omluvíte ten výraz, nevím jak to správně pojmenovat ) jinak RS6 v kombajnu a s touto barvou uplně nej a nádhera Libor: mě by je ani nemuseli nabízet, já bych si ho i klidně koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 No to já taky Stando, ale ta cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 nový je dost drahý, ale starší by nemuseli stát tolik peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 (editace) Já vím, ale nová je prostě úžasná Editováno: 4. Červenec 2011, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 tak to je bez debat, já bych se spokojil i s minulým modelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 jj 4 kroužky pro teploušky se mi taky líbí !!! mě teda nejvíc TT a to že se říká že je to auto pro buzíky mě je totálně u (.) :-))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Stando souhlas, ale nová je nová Ráco, tak TT mě zrovna moc nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 tak já zastáncem 3 dvířek nejsem. nějak se mi ty auta, ať už jakékoliv značky nelíbí. tuhle někde říkali, že sportovní auto jako je Ferrari je snem každýho chlapa. asi jsem ženská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 auto pro zábavu bych volil místo TT spíš toto Mercedes Benz slk 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 no minulej tejden jsem okukoval u nás v lounským Okimu v bazaru toto http://www.skodaplus...D6%26dir%3Ddesc herečce se teda nelíbí ale mě by to na ježdění do práce stačilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.