baris Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 jo to je taky parádní autíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 jj prej ho zbořený za mega něco koupily ,daly do kupy a za tři to střílej.jsem celkem zvědavej jak to tam bude stát dlouho.....navíc když jsem ho kvalitně poslintal :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 jo takhle, no tak ten tam asi bude stát dlouho. Je hezký, ale osobně bych na ježdění volil něco jinýho, tohle je auto na takový machrování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 na machrování mám fabku...tohle by bylo akorát do práce - z práce :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 jj je to tak předevčírem jsem šel k autu ve měste a nějací lidi ho okukovali jako když vžyvotě neviděl super vytuněnou fabku :-).....pak teda nasedli do juniora s černyma nárazníkama :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 no vidíš to, tvoje fábka je středem pozornosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 jj, JIndro :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 auto pro zábavu bych volil místo TT spíš toto Mercedes Benz slk 2011 toto je prešně důvod, proč se mi 3 dvířka nelíbí.dlouhý čumák, zadek žádny. celkově mi připadá dost nevyvážený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Stando tohle se mi právě líbí, ten dlouhej čumák musí za volantem vypadat dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 jj prej ho zbořený za mega něco koupily ,daly do kupy a za tři to střílej.jsem celkem zvědavej jak to tam bude stát dlouho.....navíc když jsem ho kvalitně poslintal :-))) z podobného soudku: kolega v práci prodal Ol r.v.01 motor 1.6 MPi za 65tkč do auto Esa. za pár dní už byla v nabídce za 100 tkč a do 14 dnů už v nabídce není. jen by mě zajímalo, kterej blázen jí koupil, jestli je teda opravdu prodaná a nebo jen stažená z netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 no vidíš to, tvoje fábka je středem pozornosti to jo jen si nejsem jistej jestli mi ho nevomlatili když šli kolem a pak to kontrolovali :-(....... no já mám v plánu změnu vozu jen nevim jestli to klapne ještě letos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 z podobného soudku: kolega v práci prodal Ol r.v.01 motor 1.6 MPi za 65tkč do auto Esa. za pár dní už byla v nabídce za 100 tkč a do 14 dnů už v nabídce není. jen by mě zajímalo, kterej blázen jí koupil, jestli je teda opravdu prodaná a nebo jen stažená z netu takovejch aut je podle mě většina v bazarech---nejsem idealista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 to jo jen si nejsem jistej jestli mi ho nevomlatili když šli kolem a pak to kontrolovali :-(....... no já mám v plánu změnu vozu jen nevim jestli to klapne ještě letos jo takhle, tak to by tak dobrý nebylo. No taky mám plán na změnu někdy koncem léta, ale zatím nevím jak to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 z podobného soudku: kolega v práci prodal Ol r.v.01 motor 1.6 MPi za 65tkč do auto Esa. za pár dní už byla v nabídce za 100 tkč a do 14 dnů už v nabídce není. jen by mě zajímalo, kterej blázen jí koupil, jestli je teda opravdu prodaná a nebo jen stažená z netu jo, takhle se vydělává, myslím že dost častá praxe autobazarů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 praxe je taková že za fabku víc jak 70 nedostanu a co sem koukal taj je pruměrně prodávaj za 90tis.tzn. na autě maj minimalně 20ku.....sem si řikal že když ji tam necham na protiučet tak daj víc protože by vydělali na prodanym autě ale omyl :-(.vydělaj dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 to jo jen si nejsem jistej jestli mi ho nevomlatili když šli kolem a pak to kontrolovali :-(....... no já mám v plánu změnu vozu jen nevim jestli to klapne ještě letos jo takhle, tak to by tak dobrý nebylo. No taky mám plán na změnu někdy koncem léta, ale zatím nevím jak to bude já bych taky měnil vozový park,právě za nějakou vysněnou audinku, ale kupuji byt a musím do něj nasypat pár penízků, tak zatím zůstanu u Fábky. a co by jste si představovaly za auto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 to jo no, teď je to s tím prodejem špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 praxe je taková že za fabku víc jak 70 nedostanu a co sem koukal taj je pruměrně prodávaj za 90tis.tzn. na autě maj minimalně 20ku.....sem si řikal že když ji tam necham na protiučet tak daj víc protože by vydělali na prodanym autě ale omyl :-(.vydělaj dvakrát jsou to všichni zlodějové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 to jo no, teď je to s tím prodejem špatný a lepší to už nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Stando uvažuji o BMW, ale ještě jsme se s přítelkyní nedohodli, jak to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 no já byl ještě nedavno rozhodnutej že to určitě nebude škodovka,ale jak se znam tak stejně skončim u nějaky octavky :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 to jo, já taky fábku dřív nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 BMW tomu jsem taky nějak nepřišel na chuť Octa JIndro dobrý, ale já bych uvažoval i koncernu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 No uvidíme co se naskytne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.