Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

letos jsem vyjel zatim 3x z toho 2x s malou takze to bylo jen lazo

ale uz se tesim az bude trosku lip,jeste je docela kosa a blaticka dost :wacko:

jezdit po Praze by me taky nebavilo,neni nad to byt v prirode,clovek u toho vypne a je v poho

jen to musi skloubit se vsim ostatnim casove,coz je nekdy problem

No právě, tady u nás se jezdí dobře :) Já vyjedu, až bude teplo, teď je na mě moc zima a nechci bejt nemocnej :)

ja jel ted v sobotu bylo nadherne dal jsem si na zahrati 25km,ale jak rikam moc blaticka,klouze to a je to drina na tom

když je sucho a teplo, tak je to nejlepší ;) No jdu si udělat něco k jídlu

a co na aute mas nejaky zmeny??

jo, pár drobností, koupil jsem kožený područky, abych neměl otlačený lokty a teď jsem pořídil led denní svícení z FIIRS, tak ho trochu upravuju, aby ladilo k masce a mřížkám v nárazníku

jj sucho je fajn,sice se prasi ale neni to tak strasny jako ted,vse je podmaceny a jedes jako na lede na tom

jo, pár drobností, koupil jsem kožený područky, abych neměl otlačený lokty a teď jsem pořídil led denní svícení z FIIRS, tak ho trochu upravuju, aby ladilo k masce a mřížkám v nárazníku

na kolik to vyslo?

no jsem zvedavej jak to bude vypadat a kam to vrazis na ten naraznik

tak jak po obede??

me je fajn,jeste kafe a spokojenost velka :kol-31:

No po obědě je parádně :) Hele to denní mě vyšlo tady od jenoho člena na 1000Kč, což je uplně nádherná cena oproti cenám v eshopu třeba. A dám to místo mlhovek, který využuju stejně tak 2x do roka maximálně a kabeláž použiju právě z těch mlhovek, takže příprava na instalaci téměř nulová :)

no tak to mas vychytany kdyz te jen prehodis a ta cena je fakt libofka :specool:

sem si vsiml ze si mi psal neco ohledne tahu na hodinky,co sis koupil teda nakonec?

Právě no, za tu cenu jsem je bral hned :)

Sem jich pár vystřídal, teď mám Citizen, ale model to nevím co to je :D

Citizen mam taky jedny doma na potapeni a plavani,jsou to poradny a vetsi hodinky ne nadarmo se jim rika Eccozila

,mas ecco drive??

jo, to je to napájení světlem ne? to maj

Upraveno od baris

jj tak to je fajn,tak najdi co to je za model at muzu zkouknout co sis vybral

moc pekny Libore,koukam ze ses rozjel s hodinkama :D skoro jako ja

ale opravdu peknej vyber,navic ti Citizen maji "nekonecnej"kalendar takze se nemusis starat s prehazovanim datumu nikdy :kol-28:

díky, jsem si myslel, že se ti líbit nebudou :D No mě vyhovujou a ty Casio jsem měl za dobrou cenu :)

jj Casio se v teto rade hodne fejkujou,tak doufam ze si je nebral trebas pres aukro??

Jak nikdo? já tady sem pořád :kol-28:

díky, jsem si myslel, že se ti líbit nebudou :D No mě vyhovujou a ty Casio jsem měl za dobrou cenu :)

Bral jsem je od kámoše.

Jak nikdo? já tady sem pořád :kol-28:

Tak to se omlouvám :D :D :D

V pohodě...ale je pravda že už tady chdí podtstně méně lidí než třeba před rokem...

Byly časy kdy se tady popsalo blbostma i 5 stránek za večer :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.