Březen 6, 201213 r letos jsem vyjel zatim 3x z toho 2x s malou takze to bylo jen lazo ale uz se tesim az bude trosku lip,jeste je docela kosa a blaticka dost
Březen 6, 201213 r jezdit po Praze by me taky nebavilo,neni nad to byt v prirode,clovek u toho vypne a je v poho jen to musi skloubit se vsim ostatnim casove,coz je nekdy problem
Březen 6, 201213 r No právě, tady u nás se jezdí dobře Já vyjedu, až bude teplo, teď je na mě moc zima a nechci bejt nemocnej
Březen 6, 201213 r ja jel ted v sobotu bylo nadherne dal jsem si na zahrati 25km,ale jak rikam moc blaticka,klouze to a je to drina na tom
Březen 6, 201213 r jo, pár drobností, koupil jsem kožený područky, abych neměl otlačený lokty a teď jsem pořídil led denní svícení z FIIRS, tak ho trochu upravuju, aby ladilo k masce a mřížkám v nárazníku
Březen 6, 201213 r jj sucho je fajn,sice se prasi ale neni to tak strasny jako ted,vse je podmaceny a jedes jako na lede na tom
Březen 6, 201213 r jo, pár drobností, koupil jsem kožený područky, abych neměl otlačený lokty a teď jsem pořídil led denní svícení z FIIRS, tak ho trochu upravuju, aby ladilo k masce a mřížkám v nárazníku na kolik to vyslo? no jsem zvedavej jak to bude vypadat a kam to vrazis na ten naraznik
Březen 6, 201213 r No po obědě je parádně Hele to denní mě vyšlo tady od jenoho člena na 1000Kč, což je uplně nádherná cena oproti cenám v eshopu třeba. A dám to místo mlhovek, který využuju stejně tak 2x do roka maximálně a kabeláž použiju právě z těch mlhovek, takže příprava na instalaci téměř nulová
Březen 6, 201213 r sem si vsiml ze si mi psal neco ohledne tahu na hodinky,co sis koupil teda nakonec?
Březen 6, 201213 r Právě no, za tu cenu jsem je bral hned Sem jich pár vystřídal, teď mám Citizen, ale model to nevím co to je
Březen 6, 201213 r Citizen mam taky jedny doma na potapeni a plavani,jsou to poradny a vetsi hodinky ne nadarmo se jim rika Eccozila ,mas ecco drive??
Březen 6, 201213 r jo už jsem je našel: http://www.hodinky-citizen.cz/panske/BL5380_58E a pak mám ještě tyhle: http://www.nakupuj.com/hodinky-panske-casio-edifice-ef-539d-1avef/z198746/?kampan=723&utm_source=srovnavame.cz&utm_medium=srovnavac
Březen 6, 201213 r moc pekny Libore,koukam ze ses rozjel s hodinkama skoro jako ja ale opravdu peknej vyber,navic ti Citizen maji "nekonecnej"kalendar takze se nemusis starat s prehazovanim datumu nikdy
Březen 6, 201213 r díky, jsem si myslel, že se ti líbit nebudou No mě vyhovujou a ty Casio jsem měl za dobrou cenu
Březen 6, 201213 r jj Casio se v teto rade hodne fejkujou,tak doufam ze si je nebral trebas pres aukro??
Březen 6, 201213 r díky, jsem si myslel, že se ti líbit nebudou No mě vyhovujou a ty Casio jsem měl za dobrou cenu Bral jsem je od kámoše.
Březen 6, 201213 r V pohodě...ale je pravda že už tady chdí podtstně méně lidí než třeba před rokem... Byly časy kdy se tady popsalo blbostma i 5 stránek za večer
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.