spineshank Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 část prahy, zastávka, kde se kříží metro B a C koukejte na prazaka jednoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Alespon vim kde je Ruzyne Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Jo, to je dulezity jinak uz si davam swise Odeslano z iPhone 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Barisi Ty vis vo je dobre dal bych si taky Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Muzes jen zavidet Odeslano z iPhone 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Si zajedu po praci Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Vecer si asi zajdu na sushi, dostal jsem na nej chut Odeslano z iPhone 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Jo, to je dulezity jinak uz si davam swise Odeslano z iPhone 4 to je nejakej typek ze svycar jooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Svycarsky zradlo Odeslano z iPhone 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Vecer si asi zajdu na sushi, dostal jsem na nej chut Odeslano z iPhone 4 ja to jedl jednou ale musim rict ze mi to chutnalo,ale dal sem si to jako predkrm jen par kousku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Je to uplne vyborny Ondro. Ale na jidlo je toho potreba hodne, kor pro me takze si jeste koupim nejakou klobasku na zajedeni Odeslano z iPhone 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 ja si to dal jako predkrm,pak sem zral uz jen ruzny steaky a jiny dobroty co se nosilo,hodne me prekvapil grilovanej ananas jako priloha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 (editace) To jsem taky jednou mel, zajimava chut. Odeslano z iPhone 4 Editováno: 13. Březen 2012, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Sushi to zni jak syrova ryba ale klobasku to jo to si dam Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Ja si dam oboji Odeslano z iPhone 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 A ja k tomu to swise jako chutovku Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 jj byl jsem prekvapenej jak vyborne se to hodi k ruznejm masum,kdo to neochutnal vrele doporucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 (editace) Jozzi: Taky parada ja uz zas zacinam mit hlad z toho Odeslano z iPhone 4 Editováno: 13. Březen 2012, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 jj byl jsem prekvapenej jak vyborne se to hodi k ruznejm masum,kdo to neochutnal vrele doporucuju Presne, zasel bych zas nekdy na nejaky steakovy hody Odeslano z iPhone 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Steaky jsou bozi. Jo v polsku znam jeden steak hause tam je maj Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Polsko je daleko Odeslano z iPhone 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Jak pro koho ja tu ted jsem Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 sushi se dela i vegetariasnky,nejen masovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Ja nepsal masovy ale s syrovou rybou pokud mi tam nekdo da kousek veproveho tak budiz Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Sushi po cesku Odeslano z iPhone 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.