Duben 26, 201213 r by chudák asi koukal, kdyby si ho vytáhl z auta, sebral mu řidičák se slovama já jsem ministr vnitra a ještě mu dal pár facek :D
Duben 26, 201213 r Strejdo , tedka jsem se zasmal od branice :D ja mam obranu a dopravu s eurovii zametu něco takoveho jako ministerstvo socialnich věci existuje ?
Duben 26, 201213 r Jel tak strasne pomalu, ze za tu dobu by se cely prevrat klidne dal udelat hned ctyrikrat
Duben 26, 201213 r hele taky mě ta představa pobavila :D no eurovii koukej vyřešit ještě zítra, jinak nebude hlasování o jídle zdarma
Duben 26, 201213 r :D to jsem nemohl byt ja , ja jezdim v obci alespon šedesatkou to viš majaček a převrat se uděla automaticky , je oslnime
Duben 26, 201213 r Kyblik, je to tvoje a dělej jak umíš jozzi, čím dřív vyřeším, tím dřív budeš mít žranici zdarma
Duben 26, 201213 r a já ti tam na tu dálnici pošlu vězně, přeci si musí vydělat na tu celu a žrádlo, at ulehčíme plátcům daní
Duben 26, 201213 r Panove ,to chce zrealizovat ,plan je , a je perfektni , ja už si ty vězně ohlidam tim tankem
Duben 26, 201213 r no vězně bude mít na starost ministr vnitra a může je klidně i proplesknout, už v tom bude mít praxi
Duben 26, 201213 r Tomu rikam rychlost...kluci nam to jde jedna radost, takhle se to dela, meli by si vzit tu t*pci priklad
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.