Duben 26, 201213 r Vsak jasne, jedine pres internet, skoda jezdil az do Praglu Budeme hlasovat z postele
Duben 26, 201213 r Jozzi: kulomet ti schvaluji a kdo nebude chtít makat, zraní se nebo se pokusí o útěk či sabotáž ihned zastřelit nemá cenu , věznů je dost
Duben 26, 201213 r ministerstvo financí není potřeba, stará vláda to nebude rozkrádat, tak peněz bude dost, tak si každej ministr vezme kolik potřebuje
Duben 26, 201213 r To se mi libi pane premiere , ministře obrany tomu se řika hlapske rozhodnuti , jinak z pohřbivanim bych si taky nehral , pokud nikdo nechce tělo , spalit , ušetřime na palivech, tak to řeši ve švedsku a maj se jak prasata v žitě
Duben 26, 201213 r na finance doporučuji někoho chopného a spořivého!!! ale kdo??? Já bych do toho jít nemohl já utratí hned vše
Duben 26, 201213 r se taky musim pohvalit no ni ... na finance taky nejsem ja bych to prožral a utratil za auta
Duben 26, 201213 r Ja jsem vnitro ze? jozzi: Ikdyz me napadl jeden nejmenovany clen fora, ktereho prezdivam setrilek...
Duben 26, 201213 r Zmena planu, to bychom sli do haje...on misto toho, aby vymenil znicene axialni lozisko, tak ho vyndal, rozebral, narval tam plno vazeliny a jezdi tak vesele dal Takze za me bohuzel prvni proti... Moje axialni lozisko stalo 220Kc
Duben 26, 201213 r Kup si pak auto po nekom takovem...vidite tohle musime vyresit, prodej ojetin Zadne staceni km, registr bouranych aut, pristupny registr STK - vycet data a stavu km bez poplatku...dalsi napady sem
Duben 26, 201213 r baris: ty se s tim neseres, ale myslim ze by kazdy prodaval jen kristalove cista auta jozzi: o uradech ani nemluv...ted jsem zjistil, ze mam proslou obcanku a vyridit si novou je neco hrozneho a to ani nemluvim o pokute, kterou mi mozna daji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.