Květen 1, 201213 r A bry ranko , taky už na nohou ja už i posekal zahradu tim 20let starym strojem to byla řadna prdel
Květen 1, 201213 r Jozzi ty si ale šikovny synek Já už vzhůru od 4:30 malá nějak blbě spala ... vzbudila se a pak už moc nespala ... takže bylo po spánku
Květen 1, 201213 r ou , však ja toho taky moc nepospal spat jsem sšl v jednu a vstavak v pet , to viš ,bylo třeba jit venčit ,a jak už jsem byl tak rozjety tak hura na zaharadu , však tu je fajně
Květen 1, 201213 r Jozzi ... ranní ptáče .... já neříkám že musím spát do oběda,ale aspoň do 7:30 by byllo fajn Ale co ... tak aspoň máš zrobene já už taky cosi podělal ... ty můžeš užívat volna a pivka ... já moc ne,bo jdu odpo do práce ...
Květen 1, 201213 r Brý podvečír!!! Tak pálení čarodějnic za náma, ne že bych nějakou upálil, ale celkem povedený večer!!!
Květen 1, 201213 r Dobry vecer, u nas bylo super paleni s grilovackou a pivickem. BUde se opakovat casteji, ale bez toho paleni
Květen 1, 201213 r jozzi ... ty zvíře :D já byl včera v práci ... naštěstí tu nikdo nic nepálil ... aspoň jsme nemuseli jet hasit :D
Květen 1, 201213 r to je dobře , u Tebe když něco hytne tak to bude pořadny zahul a nic malyho ja dneska jen likvidoval stare přepravky
Květen 1, 201213 r jj tady jak něco chytne ... tak to smrdí velkým průserem :D ale ty baby ... teda čarodějnice musí být upálené,to zase jooo :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.