Květen 1, 201213 r tak státnice mám naštěstí taky za sebou ... ufff jj v Praze je mekáčů po koko* :D ve Starbucksu jsem byl tu v OVĚ ... kafe dobrý,ale nasrali mě ... v USA jsem často jedl bagel s creamcheese ... tak že si to dám ve Starbucksu a oni že nemají žádný creamcheese .. tak to mě fakt naštvali
Květen 1, 201213 r creamcheese ... to je něco mezi pom.máslem a taveným sýrem po zkončení VŠ jsem jel do USA s jedním studenstkým programem Work and Travel ... chvíli jsem byl v New Yorku a pak na Floridě a makal jsem v supermarketu a v restauraci .. bylo super!!! Upraveno Květen 1, 201213 r od Tom077
Květen 1, 201213 r já zatím jen bakalářku, ale tauž je odevzdaná. Studuju evropskou hospodářskou správu
Květen 1, 201213 r strejdo ... to je pro mě španělská vesnice ... ale mohl by jsi nám potom obstarat nějaké dotace z EU na úpravu našich aut??? :D
Květen 1, 201213 r Tom: perfekt, tak to by se mi taky libilo urcite se tam chci podivat...hele to mi pripomen na sraze a pobavime se o tom, ok? baris: tak tohle uz mam nastesti za sebou, aspon uz neco mam a ted jen to navysit
Květen 1, 201213 r Maro jasně proberem to ... ale já tam byl v roce 2001 ... a od té doby jsem se o to už nezajímal ... ale věřím,že ten program stále funguje ...
Květen 1, 201213 r Tome tak pro mě je to taky španělská vesnice, ale tak třeba mi taky poradí O2 Guru (ta trapná reklama od O2)
Květen 1, 201213 r z těch reklam od O2 mi je poslední dobou špatně Tak jasný, Vodafone má Experty a O2 má O2 Guru a oba ve stejnej čas. VUbec to tu nesmrdí kartelem :D
Květen 1, 201213 r jozzi: já vím,že už tě otravuji ... ale kdyby jsi narazil na ten displej na Dell Streak ... děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.