Květen 19, 201213 r Chlapi dneska to bylo presne tak, jak jsem od nich cekal Je to skoda... Jdu si spravit naladu, vezmu si pivko a chipsy do altanu, hodil jsem si tam telku a budu se z houpacky koukat na Den kdy se zastavila zeme )) Hezky zbytek vecera vsem !
Květen 19, 201213 r Den kdy se zastavila Země ... lupnu jeden Staropramen Cool Grep ... když to bude nic moc ... půjdu do peřin ... ráno jdu hasit a zachraňovat životy :D
Květen 19, 201213 r Mam hodne rad tyhle pivka, ale asi vic mi jede ten Radler Navic hraju o Evoque, tak mi drzte palce Zatim
Květen 19, 201213 r No Radler je super,včera jsem měl Gambáče LimetkaBezinka ... taky to ušlo .... jo Maro mim doma plno vršků od Radlera ... že bych taky poslal SMS
Květen 19, 201213 r No mám v lednici i Plzeň 12° ale zítra jdu do práce ... takže raději jedu na limonádě
Květen 19, 201213 r když je to tak dobriiii kurde u nas maj jen v plechu ,ale zas se mi s tim lip cestuje
Květen 19, 201213 r Hej jozzi ...ať už bydlíš ve Vyškách ... tady mají i ve flašce .... už jsme mohli spolu popijet
Květen 19, 201213 r Tome , v centru u radnice maj čepovany lemond jinak kdybych uz bydlel ve Vyškach tak tedka zapijime v hospode
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.