Květen 19, 201213 r Standí,fotky?? né tak nahlas nebo kluci budou chtít taky tady ne, to já vím, musíme je krapet nalákat :-))))
Květen 19, 201213 r Standí,fotky?? né tak nahlas nebo kluci budou chtít taky Standa ti to zavařil, fotky sem
Květen 19, 201213 r koukám na to :-) asi tu dlouho nikdo nic kloudnýho nenapsal :-) no já tu dlouho nebyla že by to bylo tim? :D
Květen 19, 201213 r Standa ti to zavařil, fotky sem to by se ti líbilo :-) tak proč měnit to co je dobrý páč změna je život :-) a co je dobrý,může být nový ještě lepší :-)
Květen 19, 201213 r páč změna je život :-) a co je dobrý,může být nový ještě lepší :-) u mě už to lepší bejt ani nemůže
Květen 19, 201213 r 5minut , kurna a mam celou stranku na čteni jinak jsem mladoch no , černobylskej ročnik alespon nepotřebuju baterku ,v noci si vystačim sam
Květen 19, 201213 r u mě už to lepší bejt ani nemůže škoda :-)))) myslíš s mojí návštěvností tady? ) třeba, či máš na mysli něco jinýho?? :-)
Květen 19, 201213 r 5minut , kurna a mam celou stranku na čteni jinak jsem mladoch no , černobylskej ročnik alespon nepotřebuju baterku ,v noci si vystačim sam číst jí němusíš, nic zajímavýho tam není :-)
Květen 19, 201213 r já už na tebe asi nemám ani fb :/ to snad ani není možný :-)))) to musíme napravit
Květen 19, 201213 r to snad ani není možný :-)))) to musíme napravit a mám ale ty tam nechodíš tak proto sem měla dojem že ne .D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.