Květen 19, 201213 r já jsem tam vždy jen na skok že píšeš žes dlouho neviděl fotky..já tam dávám každou chvíli novou
Květen 19, 201213 r tak v tom případě máš jinej já tam moc nepíšu, jen koukám, co je kde novýho a co kdo napíše
Květen 19, 201213 r že píšeš žes dlouho neviděl fotky..já tam dávám každou chvíli novou já tam mám asi vypnutý tvý příspěvky. jdu je teda zkouknout
Květen 19, 201213 r zdarec kybliku pod se taky nehytat tady se obnovuje stara znamost si připadam jak na zone romantica
Květen 19, 201213 r zdarec kybliku pod se taky nehytat tady se obnovuje stara znamost si připadam jak na zone romantica ty si zase chytrej
Květen 19, 201213 r já když jsem na pc, tak to mám zapnutý, ale jinak to nevyhledávám a jelikož máš pc zaplej furt tak seš tam pořád
Květen 19, 201213 r díky cože je návykový??? facebook , ale s tim pozor ,je to jak droga , ja jsem furt online
Květen 19, 201213 r díky cože je návykový??? všechno a hlavně ženský, auta a chlast :-) a jelikož máš pc zaplej furt tak seš tam pořád takže je z Libora závislák :-)
Květen 19, 201213 r mluví z tebe grep kdyby jen jeden , ja už mam v sobě snad celelj grepovnik ,ale už mi dohazeji ,budu muset přikoupit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.