jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 a kdo by tam každy den nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 já tam chodím, každej den :-) tak v tom případě máš jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 já jsem tam vždy jen na skok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 a kdo by tam každy den nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 já jsem tam vždy jen na skok že píšeš žes dlouho neviděl fotky..já tam dávám každou chvíli novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 brý večír ve spolek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tak v tom případě máš jinej já tam moc nepíšu, jen koukám, co je kde novýho a co kdo napíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 že píšeš žes dlouho neviděl fotky..já tam dávám každou chvíli novou já tam mám asi vypnutý tvý příspěvky. jdu je teda zkouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 brý večír ve spolek!!! zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 fb je už závislost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 zdarec kybliku pod se taky nehytat tady se obnovuje stara znamost si připadam jak na zone romantica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 fb je už závislost je to svinstvo navykovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 fb je už závislost u mě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 já když jsem na pc, tak to mám zapnutý, ale jinak to nevyhledávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 zdarec kybliku pod se taky nehytat tady se obnovuje stara znamost si připadam jak na zone romantica ty si zase chytrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 já když jsem na pc, tak to mám zapnutý, ale jinak to nevyhledávám a jelikož máš pc zaplej furt tak seš tam pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 díky cože je návykový??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 a jelikož máš pc zaplej furt tak seš tam pořád nemám, občas jsem i přes mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 ty si zase chytrej no co , encyklopedie v botech 47 samej spis a plno molu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 díky cože je návykový??? facebook , ale s tim pozor ,je to jak droga , ja jsem furt online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 díky cože je návykový??? všechno a hlavně ženský, auta a chlast :-) a jelikož máš pc zaplej furt tak seš tam pořád takže je z Libora závislák :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 nemám, občas jsem i přes mobil no to je jještě horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 no to je jještě horší nefim zda na tom jsem lip ,ja jsem skoro furt i tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 no co , encyklopedie v botech 47 samej spis a plno molu mluví z tebe grep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 mluví z tebe grep kdyby jen jeden , ja už mam v sobě snad celelj grepovnik ,ale už mi dohazeji ,budu muset přikoupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.