Květen 19, 201213 r mam dojem žeby byla jazykova bariera tak mluvení by nebylo potřeba, jazyk by se použil nějak jinak :D
Květen 19, 201213 r Saaakra vy nemate co delat pri sobote? Precetl jsem 3 strany a zbytek necham nahode Pokud nekdo ma vicka z Radleru a nepotrebuje mit nove auto, tak sem s nima )))) Nejradsi bych udelal anketu, Staropramen, Zlatopramen, Gambrinus, Frisco Red´s :D
Květen 19, 201213 r nic neni uzavřene ,ale při me praci bych Tě nestihal :D za svíčkovou to stojí ne?
Květen 19, 201213 r tak mluvení by nebylo potřeba, jazyk by se použil nějak jinak :D Jo to by u ni prošlo
Květen 19, 201213 r Saaakra vy nemate co delat pri sobote? Precetl jsem 3 strany a zbytek necham nahode Pokud nekdo ma vicka z Radleru a nepotrebuje mit nove auto, tak sem s nima )))) Nejradsi bych udelal anketu, Staropramen, Zlatopramen, Gambrinus, Frisco tak ono by by bylo co dělat :-)
Květen 19, 201213 r tak můžeš na ten slavnej fb to tak .D ještě bys mě viděl na fotkách...a co pak stebou
Květen 19, 201213 r to tak .D ještě bys mě viděl na fotkách...a co pak stebou už jsem tě stejnak viděl
Květen 19, 201213 r to tak .D ještě bys mě viděl na fotkách...a co pak stebou horši by bylo kdybys viděla barise
Květen 19, 201213 r čekéééj ..kde? .D to už si nepamatuješ co? Ale tak to tady radši rozebírat nebudem
Květen 19, 201213 r přežiju? nu , nikdo si nestěžoval :D a rodina se ke mně sjiždi pomalu denne na večeře
Květen 19, 201213 r to už si nepamatuješ co? Ale tak to tady radši rozebírat nebudem a zas jsme při hlastu
Květen 19, 201213 r to už si nepamatuješ co? Ale tak to tady radši rozebírat nebudem pošli to soukromě do zprávy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.