Květen 19, 201213 r nu , nikdo si nestěžoval :D a rodina se ke mně sjiždi pomalu denne na večeře a svíčkovou umíš taky jo??
Květen 19, 201213 r :D :D :D a maš mě a kam se poděli vubec tvoje medvědí fotky? :D Tom má zakázáno je sem dát?
Květen 19, 201213 r a svíčkovou umíš taky jo?? to fiš že jo a taky hodně vyhodni kuchyni ,teda polskou , ukrajinskou ruskou ,ale i slovenske halušky zvladnu
Květen 19, 201213 r a kam se poděli vubec tvoje medvědí fotky? :D Tom má zakázáno je sem dát? ukecal jsem ho ,ještě ho musim uplatit ,ale jak si projdeš moje vlakno , na jednom fotu jsem i ja
Květen 19, 201213 r ukecal jsem ho ,ještě ho musim uplatit ,ale jak si projdeš moje vlakno , na jednom fotu jsem i ja tak to musim taky .D
Květen 19, 201213 r tak to musim taky .D se lekneš a utečeš , žadny takovy ,to je jen pro otrle natury
Květen 19, 201213 r dobře , bylo to kolem vanoc rovnou řekni stránku, nestíhám to tu ani číst, natož hledat
Květen 19, 201213 r ty už si dneska pod obraz fouknul jsem si a mam jen 0.8 ,takže střizlivějši jak naši policajti
Květen 19, 201213 r rovnou řekni stránku, nestíhám to tu ani číst, natož hledat tak jsem na tom stejně
Květen 19, 201213 r se lekneš a utečeš , žadny takovy ,to je jen pro otrle natury nekecej zase to si neviděl ještě mě
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.