Květen 19, 201213 r tak pro všehny zajemce , stranka 5 ,ale je to černobile :D no tam toho je teda viďět, to si kreslil, když si měl v sobě tolik co dneska ne?
Květen 19, 201213 r nekecej zase to si neviděl ještě mě o krase žen se nediskutuje , když už neni co řict tak se řika že je originalni :D
Květen 19, 201213 r no tam toho je teda viďět, to si kreslil, když si měl v sobě tolik co dneska ne? nekreslil jen jsem to hodil přes filtr at to je trošku vanočnějši
Květen 19, 201213 r niu , takove letni chmyři už viš proč vyju na měsic dobré to je ale náké staré novější by nebyla?
Květen 19, 201213 r nekreslil jen jsem to hodil přes filtr at to je trošku vanočnějši spíš ses tam maskoval
Květen 19, 201213 r dobré to je ale náké staré novější by nebyla? když ja se nerad fotim jak cyp , i na fb jsou spiše fotky všeho možneho jen ne mně ,ale letos budem fotiti kalendař tak tam budu i ja
Květen 19, 201213 r když ja se nerad fotim jak cyp , i na fb jsou spiše fotky všeho možneho jen ne mně ,ale letos budem fotiti kalendař tak tam budu i ja kalendář?
Květen 19, 201213 r tajnej projekt , strejdo dočkej a všecko se dozviš jako aut a nebo erotickej, jak už tu bylo zmíněno?
Květen 19, 201213 r jako aut a nebo erotickej, jak už tu bylo zmíněno? kombinace auta , pupky, dupky :D
Květen 19, 201213 r ty a v kalendáři???? to tě poznáme rychle ne??? ty budeš sedět u stolu co se bude prohejbat pod pořádným jídlem a pitím viď
Květen 19, 201213 r ty a v kalendáři???? to tě poznáme rychle ne??? ty budeš sedět u stolu co se bude prohejbat pod pořádným jídlem a pitím viď přesně ,jako Bartak a lavor nahoře
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.