Květen 20, 201213 r To fis ze jo , jak selatko , jen zahrohtat tedka pipam , miluju kontejnery plne zbozi uz na mne dneska bafnul skorpin potvora
Květen 20, 201213 r Dneska az veceri , v praci stvrdnu tak do peti a vecer hodim spizy s bramborem do trouby a bude
Květen 20, 201213 r takže ti pak budu dělat takovýhle snídaně jo?? teda jestli mě v tvém seznamu nějaká nepředběhne
Květen 20, 201213 r Neboj ale od vareni jsem ja ja jen nejsem kamarad s zehlickou ikdyz v rukavicich na svarovani mi to celkem jde
Květen 20, 201213 r heléé co ste si to tu domlouvali včéra ??sem se na to radši neozývala protože to šlo mimo mě náká chlastačka,sraz jo??odkud je baris?
Květen 20, 201213 r To by me uz nebavilo , ikdyz priznavam ze nejradeji varim v 10ti litrovym hrnci .... Sem si vspomnel ze na utery musim ustrelit kotel segedynu
Květen 20, 201213 r Zdarec heléé co ste si to tu domlouvali včéra ??sem se na to radši neozývala protože to šlo mimo mě náká chlastačka,sraz jo??odkud je baris? já jsem uplně z druhýho konce republiky než jozzi, ale tak si udělám výlet
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.