Květen 20, 201213 r dole budu jen hodku ,ale většinou jsem non stop v praci teda od 6 rana do do do , a kurna tak do 220 alespon ,s tim že si přes den někdy odskočim domu teda pokud jsem v okoli
Květen 20, 201213 r tady jsem skoro furt, na mobilu , teda krom toho že spim a zitra tu hodinku budu mit přestavku stejně tak furt jsem na fb
Květen 20, 201213 r tady jsem skoro furt, na mobilu , teda krom toho že spim a zitra tu hodinku budu mit přestavku stejně tak furt jsem na fb si tě tam odchytim
Květen 20, 201213 r koukám že už tu je v plný parádě lajkování fotek na fb to viš strejdo , ja ani nevěděl že jich tam tolik mam
Květen 20, 201213 r se ukazalo že mi tam něco přidava segrik a to jsem rikal žadne lavory na fb ,a vono tam je
Květen 20, 201213 r si povíme už ti jen chybi moje čislo ale tedka už jdu spat , to viš , V 6 rano musim sfarat haviři na mně čekat nebudou a jit tou štolou sam se mi fakt nechce
Květen 20, 201213 r už ti jen chybi moje čislo ale tedka už jdu spat , to viš , V 6 rano musim sfarat haviři na mně čekat nebudou a jit tou štolou sam se mi fakt nechce číslo máš na face .D teda jestli platí .. tak dobrou nocku Pepčo
Květen 20, 201213 r Tobě taky Žanetko ... jinak pokud tam je čislo tak ho musim změnit ,už rok mam nove
Květen 20, 201213 r a já zas nic nevím strejdo , moc vědět někdy škodi ,ale o Tobě byla taky mistsy řeč
Květen 20, 201213 r Tobě taky Žanetko ... jinak pokud tam je čislo tak ho musim změnit ,už rok mam nove sakra
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.