Květen 24, 201213 r neboj Pepčo nezapomínám ale když už mě baris zve na návštěvu tak at něco nabídne to maš pravdu a strejdo, bud na ni hodny
Květen 24, 201213 r jo barísku,vidíš to,čteš to? ani vlásek mi nesmíš skřivit a uvařit minimálně gulášek a štrůdl bys mohl upéct a nebudu si stěžovat
Květen 24, 201213 r jo barísku,vidíš to,čteš to? ani vlásek mi nesmíš skřivit a uvařit minimálně gulášek a štrůdl bys mohl upéct a nebudu si stěžovat už vim co budu dneska večer dělat du loupat jablka
Květen 24, 201213 r už vim co budu dneska večer dělat du loupat jablka zase si jdeš dělat miminkovský pokrm jako včera?
Květen 24, 201213 r zase si jdeš dělat miminkovský pokrm jako včera? krček je lepši , jdu dělat štrudl
Květen 24, 201213 r už je strouham ,ale došla skořice, fičim do kauflandu tak jako to budu vyžadovat taky .. jo a fotku jinak ti nevěřim
Květen 24, 201213 r ty jo tady se bude péct, škoda že Polsko - Ostrava je tak daleko by si pepovi udělal přepadovku?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.