Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To musíš mit erarni cipovku.taky do sebe leju tu sracku z delikomatu ale to jen kvuly ty teply vodě.s kafem to nemá co dělat.když chci lomcovak, tak dam půlcak semtexu na ex a to je pak rychlá rota

Vloženo

hmmm zkusim já tady chlastam nějakej no name energy slangově tomu řikame toi toi ,protože to jak po tom chodím chc.t je strašný :-),ale je zase fakt že potom neusneš jak furt lítaš......

čipovky tu nemáme tak tam láduju drobný

Vloženo

Hlavně nedavej 2x za sebou pulcak monster.to sem dal jednou a myslel jsem ze se mi rozkoci pumpa.klepacka, studeny pot a motání. Musel jsem dat dreping na boudu jinak by mi druhy den hrály.

Vloženo

Že se vám chce ty taurinový sračky chlastat... Všecko je to jeden sajrajt - semťák, rudobejk i monstrum. Maník dal během večera na jistý akcičce 3 malý rudobejky říznutý panákem vodky a ve 2 ráno se volala rychlá, protože sebou seknul jak podťatej, regulérní záchvat epilepsie, křeče, pěna u huby, 4 jsme ho měli co držet aby mu doktor mohl píchnout Diazepam na uklidnění.

Vloženo
Že se vám chce ty taurinový sračky chlastat... Všecko je to jeden sajrajt - semťák, rudobejk i monstrum. Maník dal během večera na jistý akcičce 3 malý rudobejky říznutý panákem vodky a ve 2 ráno se volala rychlá, protože sebou seknul jak podťatej, regulérní záchvat epilepsie, křeče, pěna u huby, 4 jsme ho měli co držet aby mu doktor mohl píchnout Diazepam na uklidnění.
tak ucinek to jednoduhej , zahod vidis casteji jak obvykle :D a s hlastem se to nemiha

, to pak je vetsi umiratelnost na infarkt :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...