Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj Žanet :p

Ani ti nevim.Hledal jsem tam profil od kolegy z práce ktery tam ma pry nick Czerd a ze tam má fotky ze stavby baráku, jen pro inspiraci sem se chtel juknout a koukam kudrnata holcina ze skodovek ... a už jsem ti stalkoval profil :rolleyes:

Vloženo

Bry rano , neni nad ranni projizdku rvoci zabou :D

jozzi: co to znamena "rvoci zabou" ? já jsem se teda taky ještě pořádně neprobral tak si nejsem jistej co si pod tou projíždkou představit

Vloženo

to musej mít radost ... mě stačí muj soused pokaždy když po noční začnu usinat odjiždí od baraku na svy skvělý nadupany 4kolce a zvuk kterej ten peklo stroj vyluzuje bych přirovnal k vyfuku v posledním stadiu před upadnutím :-)

Vloženo

držkovali ? .. já to zatim přechazim ale kdyby stím začal jezdit víc tak se asi ozvu.mě spíš ted sere jedna buchta co začala parkovat u nás před barakem.ta trubka neumí couvat případně se otočit tak to radši zapíchne u nás a pak jde sto metru k sobě domu dál do ulice kde má místa jak nasr..o.nechápu co ta ženská za to auto leze když je to takový tele pak je to docela o držku něco podobnýho potkat na silnici a nedej bože při nějaky krizovější situaci

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...