libero Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 každý to má jednako ...za 4 dni 3 zápasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 je to tam!!!!! 1:0!!! zatial ale toto uz nesimieme prehrat!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 juraj, fandit můžeš i ve speciálním sportovním vlákně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 1:4 :( doprdele hádam aspoň Čechom do zajtra proti Tre Kronor výjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 ešte máme 5 zápasov,ideme ďalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Dneska dostaneme určitě do kožichu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 ... tak nám ukočí výrobu současného roomíka http://ekonomika.idnes.cz/novy-roomster-se-bude-vyrabet-v-polsku-dy9-/ekonomika.aspx?c=A140514_212214_ekonomika_ert#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Zrovna jsem to sem chtěl hodit Jsem zvědav na nástupce, jen nejsem moc moudrej z toho jak to bude? To bude pod VW nebo Škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Ja som to pochopil tak, že to bude škoda, len sa to bude dosť podobať na VW Caddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 také bych to tak chápal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Tak jsem to pochopil dobře, ono to vyznělo že to přesunou do Polska a nahodí na to znak VW a trochu upraví, to zase psal nějakej umělec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 No, jestli to bude založený na Caddym, tak to bude ne krok zpátky, ale curyk jak od Kurska. Zadní tuhá náprava Caddyho, to bude vopravdu pochoutka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 blbé je že zkončí i jedinečný design rooma 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 A určitě už nebude mít "new room" ten jedinečně univerzální a variabilní interiér, umožněnej samostatně vyjmutelným každým jednotlivým zadním sedadlem atd - bude mít lavici, která možná nepůjde bez nástrojů ani vyndat, stejně jako to má OIII, protože to je levnější - a skoro tutově bude na rozdíl od Caddyho i oškubanej o posuvný zadní boční dveře - prostě bude to ještě odrbanější a lacinější škatule... Prostě všecko co je na současným roomu dobrý, kvalitní a někdy i jedinečný až unikátní, to se z důvodu katování kostů "odbourá"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Uvidíme co z toho nakonec bude...snad budeme překvapeni....:-)))jinak dnes je roomík na montáži LPG:-)))konečně bude ježdění za hubičku a ne za 1000km cca 2800kč v benzínu:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 No vidíš 8l/100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 (editace) +-.....to jde na nezajetý auto...a nešetřil jsem to teda... proč si myslím po přečtení vlákna OIII hospody,srazu atd že jsou někteří docela namachrovaný že maj OIII a někdo třeba jen fabii I?myslel jsem že se tady nikdo nepovyšuje....to tady bývalo kdysi o ono to je to i teď...jsem tady skoro od začátku fora ale nestačím se diivit....no nic:-)prostě forum... Editováno: 15. Květen 2014, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 :rip: ....nemám slov... Samozrejme že nový "Roomster" nebude mať varioflex atď. šetrí sa... Zbohom Roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Tady se najde občas někdo kdo se snaží dokázat že je něco víc a ve finále má sice OIII ale v sockový výbavě, to je pak na tom kdejaká Fabia líp Jasný, fabie je třeba starý auto oproti OIII a technika je jinde, to bez debat, ale každý auto má svoje kouzlo, a hlavně každe si pořídí takový typ auta, který jemu vyhovuje a využije nejvíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 ...alebo aké si môže dovoliť. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Jo Pravda, ještě to jsem zapomněl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Ale každé auto bez ohledu na cenu se dá vykouzlit v neskutečnou káru podle gusta majitele...Dneska jsem to viděl v Doksech. Ty 120 atd naprosto luxus.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 tak to určitě, jen je to zase otázka penězí, kolik do toho chce kdo dát 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 kluci jde deaktivovat denní svícení a zapínat ho sám?a jde nějakým zpusobem ztlumovat jas na přístrojovce?u fabie mám kolečko..room nic nemá:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.