ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 No me se ted toci dobre a v sobotu si dam tocene Muj stul ted 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 (editace) No téda u mě to vypadá podobně akorát že tady mám nealko možná ještě pojedu do Ovy EDIT: tak mi prodej tvůj volant s bagem Editováno: 31. Prosinec 2014, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Určite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Myslíš že mi ho nedá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 (editace) Sezen mi s usmevem volant z supa a ten muj je tvuj. Editováno: 31. Prosinec 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Inak po tej fotke som dostal chuť na kvašáky Idem si dať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Tedka je uz treba nove triraminko Jinak vidim ze mas tez poruce katalog nove fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Jsem si te koupil karton znojmia okurek fajne malych tak k pivu to je lahudka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Uz mam druhy ten mi ted prisel postou z skodovky, rad se do neho divam bo se mi libi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Aspire: nabízím výměnu za ten můj bereš? Jozzi: ta Fabie vypadá dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Já mám domácí okurky,jsou takové lepší,domáčtější 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Ale volant se mu zachtělo.. Dobrý večer vespolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Jo jo ta fabka nema chybu fajne velka . Ondro mi se strasne moc libi jen ten volant ten co mam ty stare a ty nove mi moc nejdou na chut Takze ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Aj ja chcem volant ak niekto rozdáva 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Jj zachtělo Jinak nazdár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 (editace) Galvi cus Ondro jak pojedes do OVY tak to vezmi pres Havr a dovez okurky domaci mnam . Editováno: 31. Prosinec 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Volant bych bral taky Nové třiramínko s pádly a multifunkcí ale to sploštělé dole a s modrým prošíváním, hladkou kůží.. hmm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Jo jo ta fabka nema chybu fajne velka . Ondro mi se strasne moc libi jen ten volant ten co mam ty stare a ty nove mi moc nejdou na chut Takze ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Pyro Ondra nabizi svuj uz se mu nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Nový chcem Koženný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Co máš ted vůbec za volant Ondro? Pyro: ty nemáš ted kožený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Nemám.. som si to nepriplatil...škoda že som toto fórum našiel až po prebratí auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Syncy kozeny volant je zaklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Galvi: taková ta klasika origo 4ramínko co se dávalo do F1 po fl,O2 před fl,S1 po fl,F2 před fl,Room před fl Můj pak bude na prodej takže jestli to bude někdo chtít Aspire: takové domácí okurky,mňam mňam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Ten problem jsem mel taky jo to forum meli davat v autosalonu pri kupovani at se tam kazdy podiva . Jinak toto je u me nej volant ty nove se mi tak nelibi ten tvar airbagu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.