ASPIRE Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Tak jasne udrzba musi byt. Ale vsak muzes vymenit radicku i rucku a volant pozdeji. Ale ten pocit ze uz se muzes kochat zatim co mas v aute nez v krabici. Mas garaz tak co resis sup do garaze a menit a volant pocka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Jooo garaz to je krasna vec taky bych ji rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 No ty mas alespon zahradu kde neco muzes delat , ale ja nemam ani to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Výjdeš pred panelák a susedia kukajú že čo tam v tom aute robíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Tak si jí postavte ale asi to nechám na známém v servisu ať tam při jednom hodí všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Pyro jo presne jak je krasne a chci si neco delat v aute treba jen nejakou blbost hned mam obecenstvo hned vedle auta a uz rozumujou co to asi delam a hlavne pokud neco chces rozebrat a ted potrebujes nejkou vec co zrovna nemas v aute no proste des zase vsechno schovat do auta zamknout a jit. Ondro postav ale kde ? Tu u baraku to asi nehrozi Ale zase mam kolem baraku plno hospod a muzu si vybrat kde pujdu a uz jsem dostal chut na par tak si dnes zajdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Přímo na sídlišti postav my tady máme taky hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Já mám garáž, ale nechce se mi tam zas chodit...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Jó tak to je problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Tak zaparkuješ u baráku a hotovo.....ale když to máme moc zamrzlé tak to zavezem do tepla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) Uz jsem uvazoval pronajem , ale tu chcou 1000,- Kc na mesic a to ze bych ji potreboval treba jen jeden vikend je na me moc penez. Ondro a proc si to neudelas sam a pak mit pekny pocit ze mam to krasne a jeste jsem si to udelal bez nekoho. Editováno: 3. leden 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 jj, cena jak u nás a to je ještě z těch nižžších, to se nevyplatí. toto mít platit, tak to raděj at to stojí venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Ono volant si sám doma nevyměním,řadička by šla,ale bavil jsem se s Liborem že u té ručky by mohl být problém (mám loketku) aby se mi pak třeba nepřibržďovala zadní kola. Jinak v garáži by si mohl parkovat denně ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 No ja bych stejne nejspise stal venku bo nejblizsi je ode me asi 500 m a to uz kdybych sel rano pro auto do rachoty tak to uz rovnou muzu jit na zastavku autobusu kterou mam asi 100m a jet tim sesti kolovym autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 přesně, proto je má garáž prázdná.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 No nez pronajem tak je taky lepsi ji vlastnit no uvidise za 4 roky konci stavebko tak bud bude nove auto nebo mozna garaz a nebo ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Jo aha já jsem myslel že máte přímo na sídlišti i nějaké ty garáže i když děda si pro auto vždycky zajel na kole cca 2km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Pokud člověk používá auto každý den, má garáž význam jenom v baráku, nebo v blízkosti 20metrů. jinak kdo jezdí jednou týdně tak se garáž vyplatí i když je trochu dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 No tak to uz radeji tim busem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Voice: tak jasně že čím blíž tím líp,ale děla s tím jezdil každý den Aspire: Mastná Havířovská tyč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Jeste ze jo zena zakomponovala do delky 4m od baraku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Ono zase výhoda že do té garáže pro auto můžu jít i sklepem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Tak to dědu obdivuji. Aspoň byl ve formě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Ondro co to je mastna havirovska tyc ? To jsem nikdy neslysel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 mastná tyč je známá věc, a nebo taky potupák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.