Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak jasne udrzba musi byt. Ale vsak muzes vymenit radicku i rucku a volant pozdeji. Ale ten pocit ze uz se muzes kochat zatim co mas v aute nez v krabici. Mas garaz tak co resis sup do garaze a menit a volant pocka :)

Jooo garaz to je krasna vec :) taky bych ji rad :D

No ty mas alespon zahradu kde neco muzes delat , ale ja nemam ani to.

Výjdeš pred panelák a susedia kukajú že čo tam v tom aute robíš :D

Tak si jí postavte  :p  ale asi to nechám na známém v servisu ať tam při jednom hodí všechno :D 

Pyro jo presne jak je krasne a chci si neco delat v aute treba jen nejakou blbost hned mam obecenstvo hned vedle auta a uz rozumujou co to asi delam :D a hlavne pokud neco chces rozebrat a ted potrebujes nejkou vec co zrovna nemas v aute no proste des zase vsechno schovat do auta zamknout a jit.

Ondro postav ale kde ? Tu u baraku to asi nehrozi :D

Ale zase mam kolem baraku plno hospod a muzu si vybrat kde pujdu :D a uz jsem dostal chut na par tak si dnes zajdu :D

Přímo na sídlišti postav :D my tady máme taky hospody :D 

Já mám garáž, ale nechce se mi tam zas chodit......

Jó tak to je problém :kol-28:

Tak zaparkuješ u baráku a hotovo.....ale když to máme moc zamrzlé tak to zavezem do tepla

Uz jsem uvazoval pronajem , ale tu chcou 1000,- Kc na mesic a to ze bych ji potreboval treba jen jeden vikend je na me moc penez.

Ondro a proc si to neudelas sam a pak mit pekny pocit ze mam to krasne a jeste jsem si to udelal bez nekoho.

Upraveno od ASPIRE

jj, cena jak u nás a to je ještě z těch nižžších, to se nevyplatí. toto mít platit, tak to raděj at to stojí venku

Ono volant si sám doma nevyměním,řadička by šla,ale bavil jsem se s Liborem že u té ručky by mohl být problém (mám loketku) aby se mi pak třeba nepřibržďovala zadní kola.

Jinak v garáži by si mohl parkovat denně ne? :) 

No ja bych stejne nejspise stal venku bo nejblizsi je ode me asi 500 m a to uz kdybych sel rano pro auto do rachoty tak to uz rovnou muzu jit na zastavku autobusu kterou mam asi 100m a jet tim sesti kolovym autem.

přesně, proto je má garáž prázdná....

No nez pronajem tak je taky lepsi ji vlastnit no uvidise za 4 roky konci stavebko tak bud bude nove auto nebo mozna garaz :D a nebo .....

Jo aha :( já jsem myslel že máte přímo na sídlišti i nějaké ty garáže :) i když děda si pro auto vždycky zajel na kole :) cca 2km

Pokud člověk používá auto každý den, má garáž význam jenom v baráku, nebo v blízkosti 20metrů. jinak kdo jezdí jednou týdně tak se garáž vyplatí i když je trochu dál

No tak to uz radeji tim busem :D

Voice: tak jasně že čím blíž tím líp,ale děla s tím jezdil každý den ;) 

Aspire: Mastná Havířovská tyč :D 

Jeste ze jo zena zakomponovala do delky 4m od baraku :D

Ono zase výhoda že do té garáže pro auto můžu jít i sklepem  :p  :D

Tak to dědu obdivuji. Aspoň byl ve formě.

Ondro co to je mastna havirovska tyc ? To jsem nikdy neslysel :D

mastná tyč je známá věc, a nebo taky potupák

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.