Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 no jsem nervózní jako sfiňa ... ani se v té práci nemůžu na nic soustředit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Drzim palce at je vsecko dobre. Pak informuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 jasan, hodím to étéru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Tak ještě nevím jaké to je ale určo to bude nervák jako sfiňa. Jakto že nejsi u porodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Coby tam delal děda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 já už si své u porodu odbyl, naposledy před 17,5 rokem ... takže teď to přenechám ostatním ... počkám si jen na výsledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 kurňa chlopi, furt nic ... to moja se s tím nemazlila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Jo takhle v tom případě jsem byl dezorientován kdo co jak a proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 2 Malta - poprvé se s tím vždycky cárají, obzvlášť jestli to je holka - ta si dává vždycky na čas, dyk si ještě musí udělat mejkap a stíny a nafoukat ofinu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 tak chlapáci ... už to konečně vím, konečně zase nastane v naší rodině éra autíček , takže vnuk Sebastian Martin, vzhledem k jeho proporcím, nešel klasicky, ale císařem ... 12:21, 4240g a 53cm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Gratuluji dedo vsichni v poradku ? Musim uznat ze je to macik. Jano ma po dvou tydneh 3450 a 52 cm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Gratulace hlavně ať je zdravý PS: To je teď v módě že teď všichni rodíte? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Jasne , si pozadu [emoji14] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) ... Editováno: 23. Září 2016, autor: Sakal77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 skoro ženě taky prej už cinká ten její biologickej orloj Gratuluji dědovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Libore to tak funguje jak magnet , jsem si všiml v okoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 K tobě na návštěvu už nejedu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 ... už jsem si líznul tej 21 roků starej slivovici .... kůůůůrňa ta je dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Libore jen se stav , 2x si prebali , 3 x pohoupe a a budes mit klid Malto , chapu že to byla slivečka co si palil jak se narodila dcera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Jako že si u vás pohoupe, přebalí a mě nechá být 5 let napokoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 nějak tak a navařim ji mlika at si jeste i pokrmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 no ne úplně, slivka se tak nějak založila a jak se mi mělo narodit 1997 druhé dítě, tak nějak jsem doufal že to bude kluk ... tak jsem tehdy tchánovi (budiž mu lehká zem) slíbil, že jak to bude kluk, že jí otevřeme (tehdy tříletá). Jenže ona ač kopálista jako sviňa, to byla holka, tak se nic neotevřelo, zapíjelo se jinou a došlo na ní až teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Tož Malto gratuluji. A už pomalu začínej shánět něco stylového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 už mi dával odkaz Jozzi na toto http://deti.bazos.cz/inzerat/42828391/Skoda-auticko-odrazedlo.php a je to přímo roomik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 kluci musi mit roomika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.