wirer Vloženo 29. Březen 2015 Vloženo 29. Březen 2015 Dnes to bude v robote asi dlhy den,,,mozno kvoli pocasiu, vonku prijemne teplo a urcite to nikoho nelaka na nakupy, ale radsej na prechadzku :/ -- Z mobilu Citovat
PyroSVK Vloženo 31. Březen 2015 Vloženo 31. Březen 2015 Dnes dobrá kosa... dobre že som ešte neprezul Ráno som škrabal sklo A ešte apríl zvykne byť bláznivý... Citovat
wirer Vloženo 31. Březen 2015 Vloženo 31. Březen 2015 ja mám dilemu, či nevrátiť zimné. ale dnes len na skok idem do mesta a zajtra som doma, tak snáď sa to počasie umúdri Citovat
Ondrero Vloženo 31. Březen 2015 Vloženo 31. Březen 2015 Já se hrozně těšil na cestu z práce, když v 9 ráno všude okolo bylo 15cm sněhu. Když jsem jel ve 14 hodin domů , tak bylo slunko a sníh nikde Citovat
Losky83 Vloženo 1. Duben 2015 Vloženo 1. Duben 2015 (editace) Editováno: 1. Duben 2015, autor: Losky83 Citovat
Bullets Vloženo 8. Duben 2015 Vloženo 8. Duben 2015 Takové to domácí pěstování Junioři Starší dorost Dorost pospolu Juniorka PS: Ještě tady máme mladší dorost který jsem nefotil protože je malý (čerstvě přesazený) Citovat
Ondra16V Vloženo 8. Duben 2015 Vloženo 8. Duben 2015 Konečně tu byl chvíli klid a ty to tu zase začneš s rostlinkama Citovat
Bullets Vloženo 8. Duben 2015 Vloženo 8. Duben 2015 To víš tady to je jen o žrádle a kytkách (nebylo to tady už dlouho) Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Duben 2015 Vloženo 8. Duben 2015 To si poručila moje 15letá dcerunka. Prej "Víš, tatí, už jsme dlouho nedělali francouzský brambory a já mám na ně chuť, máma bude v práci až do večera, uděláš je když budu pomáhat?" No, tak dostala za úkol uvařit (a vychlazený oloupat) plnej hrnec erteplí, zatímco já jsem si vzal na starost kudlu a přípravu zbytku... Ten recept začíná "uvař 4 kila brambor, nakrájej na kostičky a osmaž kilo libovější anglický slaniny, posekej na jemno půl kila cibule, na nudličky půl kila zelený papriky, přidej půlkilovou plechovku sterilovanýho hrášku..." Pekáč je největší co se v běžným železářství prodává, do trouby ho musím strkat úhlopříčně aby se vůbec vešel. Jak vidno, byl vrchovatej - a dojídal se druhej den k obědu, k večeři už nezbylo... Citovat
Malta Vloženo 9. Duben 2015 Vloženo 9. Duben 2015 no za mě by tam nemusel být ten hrášek , jinak ano Citovat
Losky83 Vloženo 9. Duben 2015 Vloženo 9. Duben 2015 Francouzi by spáchali hromadně harakiri [emoji2] Citovat
Effendi Vloženo 9. Duben 2015 Vloženo 9. Duben 2015 Ekkar_z_Bastlírny : Konečne čítam o anglickej slanine a zdravom jedle. Losky83 : U nás neviem či aj v ČR predávajú parížsky šalát ( vylepšený vlašský ). Z toho by Parížania tiež asi končili u Chocholouška. Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Duben 2015 Vloženo 9. Duben 2015 To máš to samý s "ruským vejcem" - to taky žádnej Rus nezná ani náhodou. Citovat
Losky83 Vloženo 10. Duben 2015 Vloženo 10. Duben 2015 Byla to legrace, tak nemusíte všichni jmenovat podobná jídla [emoji2] Citovat
Trautenberk Vloženo 10. Duben 2015 Vloženo 10. Duben 2015 Jdu si pro inspiraci a pro nápad, potřebuju přes víkend vymyslet slogan na novou Fabii, bude to reklamní spot v místním rádiu, bude ten slogan na konci, nic dlouhého, ale zase nějakým způsobem nápadité a chytlavé, beru jakékoliv typy a nápady, diskuze otevřená k tématu, tak šup pánové, ukažte svoje umělecké srdce :-D Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.