Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Coveče Ja bych taky řek že to je mín Kolik si z toho vymačknul ??.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 mám taky na léto 16" na zimu 15" ,rozdíl je spíše v komfortu No hlavně když máš letnáky 45 a zimouše balóny 55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 jooo kdyby to bylo tak lehký, napsat mu o novej komp, tak se mi leda vysměje no tak v tom případě si zlobil a nebyl celej rok hodnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 jooo kdyby to bylo tak lehký, napsat mu o novej komp, tak se mi leda vysměje Cau , tak snad neni sobec ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 No hlavně když máš letnáky 45 a zimouše balóny 55 jj léto 45 a v zimě teď nevím jestli 50 nebo 55,ale řekl bych 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Cau , tak snad neni sobec ne ? to né, ale zas tak hodnej jsem nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 no tak v tom případě si zlobil a nebyl celej rok hodnej jj zlobil jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Coveče Ja bych taky řek že to je mín Kolik si z toho vymačknul ??.) este som to az tak neskusal...175kmh, uz som potom brzdil bo zakruta isla, ale to som sa rozbiehal na obchvate a potom zrazu do toho prisiel najazzd na most cize tak...a este k tomu 14tky zimne:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 (editace) a PCčko bych nechtěl, pořád jsem někde jinde, takže pro mě je volba jedině NB a ceny novejch noťasů na kterejch bych rozchodil třeba tohle jsou už někde jinde Editováno: 30. Listopad 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 jj zlobil jsem a víš co pro takový zlobivý kluky Jéžíšek má,že?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Ondro nééé zas ty tvoje fotky, ty se v tom hledání uplně vyžíváš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 a PCčko bych nechtěl, pořád jsem někde jinde, takže pro mě je volba jedině NB a ceny novejch noťasů na kterejch bych rozchodil třeba tohle jsou už někde jinde tak o tom žádná,noťas to by byla mnohem větší pálka než PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Ondro nééé zas ty tvoje fotky, ty se v tom hledání uplně vyžíváš ale Libore nekecej,ty na toto stejně čekáš že ti to nadělí Ježíšek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 tak o tom žádná,noťas to by byla mnohem větší pálka než PC právě no, ale PC bych využil leda tak na ty hry a jinak by se na něj jen prášilo, takže až časem nějakej novej NB až tenhle můj dědeček doslouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 ale Libore nekecej,ty na toto stejně čekáš že ti to nadělí Ježíšek no radši nic než tohle na mě bude Ježíšek s nadělováním těchto dárku hodnější, žádný SM ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 :smich: :D:D:D:D toto ma prave pobavilo Chlapík ide do dôchodku a za ušetrené peniaze si chce kúpiť niečo, po čom vždy túžil - športové auto. Urobí to a hneď vyrazí na diaľnicu, keď sa za ním náhle objaví policajné auto. Chlapík si pomyslí: "Mám Ferrari, ujdem mu ako nič!" 160, 180, 220... Potom si pomyslí : "Predsa sa nezabijem." a zastaví. Policajt príde k nemu... a hovorí : "Už som počul ÚPLNE všetky výhovorky, ale mám dnes dobrú náladu, takže ak mi poviete niečo, čo ešte nikto neskúsil, nechám vás ísť." Chlapík hovorí: "Sú to dva dni, čo mi manželka utiekla s policajtom a ja som si myslel, že mi ju veziete späť! - ...CHOĎTE!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 ten je hodně dobrej :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 ten je hodně dobrej :smich: :smich: Davide : já myslel jestli jsi zkoušel z 0-100 maximálka je relativní pojem )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 :smich: Davide : já myslel jestli jsi zkoušel z 0-100 maximálka je relativní pojem )) jaj tak to som neskusal ale tak len odhadom sa mi to zda menej ako 10 s.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 co dnes dojdeš Jirko?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 co dnes dojdeš Jirko?? jestli mě ježíšek necháááá :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 vy si dajte chvilu pauzu s tym COD :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 s čim ?? .) Se ještě ani nezačlo .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 tak myslím že do 23hod by tě mohl nechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Musim přehrát asi 14 stran etůd a pak je volno ... ) Zejtra balim škopíčky zpátky do zkušebny (( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.