spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 vy si dajte chvilu pauzu s tym COD :smich: mám odehranejch cca 100hodin,se teprve rozehřívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 hoši vy jste závisláci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 to říká ten pravej , ty sem pořád lezeš a seš tu na tom závislej )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 hoši vy jste závisláci jako vůbec Libore,když bychom chtěli tak s tím můžeme hned přestat...............no ale nám se jako zrovna nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 to říká ten pravej , ty sem pořád lezeš a seš tu na tom závislej )) já jsem tu jen když se nudím( to jest ve škole ) a pak třeba jako teď když musím udělat nějakou práci pro známího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 letim domov....majte sa tu pekne a vela nabojov a pozor na gulky:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 hele kde je vůbec Tom dneska??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 jako vůbec Libore,když bychom chtěli tak s tím můžeme hned přestat...............no ale nám se jako zrovna nechce jooo to říká každej, že může z fleku přestat a pak skutek utek A Ondro závislák seš, o tom žádná, když během chvilky nahraješ takovejch hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 letim domov....majte sa tu pekne a vela nabojov a pozor na gulky:D měj se, čus...... teď ještě na jaký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 hele kde je vůbec Tom dneska??? tak to nevím, ráno jsem tu nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 letim domov....majte sa tu pekne a vela nabojov a pozor na gulky:D neboj,mám dobrý prádlo tam se kulky maj fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 tak to nevím, ráno jsem tu nebyl já právě taky né,sem došel až po o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 ale zejtra bude ve škole určitě nuda, tak to tu budu dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 hele kde je vůbec Tom dneska??? Bežel sehnat CALA ale bohužel už ho nikde nemaj .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 cau Dejve , zejtra .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Kua koukam abych pomalu taky vypadnul ... tak sem to dneska přežil .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Ondro tak kdyžtak večer čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 čau Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Ondro tak kdyžtak večer čus čau a večer určo dáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Bežel sehnat CALA ale bohužel už ho nikde nemaj .) co to je CALA???myslíš COD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Ondro zapni se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Dobre rano, dnes opet nabity den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 kiez by som mohol povedat dobree..... :help: strasne sa mi nechce byt v robote, by som este spal spal spal spal....Zzzzzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 čau Tome,mrkni máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.