Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 to já tu mám asi 8 mikulášů a čertů z čokoladičky.....prcek to nejí tak to zbylo na mě To bude zakusek po obede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Jeste sem muzu hodit foto Markovy fabky jak se fotil s Kibim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 to nedělej..stejně nebudou věřit.... .....jiřík jen rejpe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Tak to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 ukaž ... ja sem nic nevidel jenom jednou nejakou červenou šmouhu v zrcádku ... nevim ani co to bylo za značku )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 a jéje zase machruješ že máš 1,4????? Já ti nechtěl ujet...víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Tak jak to dopadlo , jsi ok?ja jsem si byl jeste pro cokoladovou Deli XXL tak dal jsem si nakonec to čiči a bylo to good,jsem dobře najezenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 já mám doma domácí halušky se zelím a uzeným masem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 ja o motoru nemluvil )) Tak to uklidni ) jeden hrnek navic zase tolik nedela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 tak dal jsem si nakonec to čiči a bylo to good,jsem dobře najezenej A po dobrem jidle vy to chteli *iči no tak hlavne ze se najedl ono kdyz se udela dobre to čevabčiči tak se to da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 ja o motoru nemluvil )) Tak to uklidni ) jeden hrnek navic zase tolik nedela Turbo uz ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 já mám doma domácí halušky se zelím a uzeným masem tak to pořádně zabal a pošli PPL to bych si dal mooooc rád,toto bych si s chutí dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Až na to zelí to muze byt dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 no na uhlí bych nejezdil:)) uz vůbec PS : ten tvůj for sem nepochopil ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Jirko to bylo na me to PS? To jsem si delal srandu s tim turbem nebudeme se tady přít o motorizacich a komu to vic jede ale na uhlí to jezdi dobre, hlavne prosim nedavej ten plyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 tome .. bohuzel ) projezdim mesicne 6000,- ... jen do prace ... to je dost penez .. ten for s cevabcici sem nepobral .. turbo je mi jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Až na to zelí to muze byt dobre právě ta kombinace je labůžo největší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 kam zmizel ?? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 klucí,blíží se mi výročí na autě ještě nějakej km a budu mít 50 000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 to abys mu neco koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 právě ta kombinace je labůžo největší Kazdy mame nejake chute, ja prave zeli moc nemusim kdyz jsem byl maly tak jsem ho mel moc rad , nevim od jake doby se to zvrtlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 klucí,blíží se mi výročí na autě ještě nějakej km a budu mít 50 000km To mas od novoty Ondro? No nam se blizi 190.000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 to abys mu neco koupil max benzín,protože jsem do něj nasypal si myslím docela dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 To mas od novoty Ondro? No nam se blizi 190.000km bral jsem jej od skoro tchána a ten to měl fungl nový,takže dá se říct že jooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 bral jsem jej od skoro tchána a ten to měl fungl nový,takže dá se říct že jooo To jsou nejlepsi takovy kusy tak at dobre slouzi dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.