Prosinec 10, 200915 r to já tu mám asi 8 mikulášů a čertů z čokoladičky.....prcek to nejí tak to zbylo na mě To bude zakusek po obede
Prosinec 10, 200915 r ukaž ... ja sem nic nevidel jenom jednou nejakou červenou šmouhu v zrcádku ... nevim ani co to bylo za značku ))
Prosinec 10, 200915 r Tak jak to dopadlo , jsi ok?ja jsem si byl jeste pro cokoladovou Deli XXL tak dal jsem si nakonec to čiči a bylo to good,jsem dobře najezenej
Prosinec 10, 200915 r tak dal jsem si nakonec to čiči a bylo to good,jsem dobře najezenej A po dobrem jidle vy to chteli *iči no tak hlavne ze se najedl ono kdyz se udela dobre to čevabčiči tak se to da
Prosinec 10, 200915 r ja o motoru nemluvil )) Tak to uklidni ) jeden hrnek navic zase tolik nedela Turbo uz ano
Prosinec 10, 200915 r já mám doma domácí halušky se zelím a uzeným masem tak to pořádně zabal a pošli PPL to bych si dal mooooc rád,toto bych si s chutí dal
Prosinec 10, 200915 r Jirko to bylo na me to PS? To jsem si delal srandu s tim turbem nebudeme se tady přít o motorizacich a komu to vic jede ale na uhlí to jezdi dobre, hlavne prosim nedavej ten plyn
Prosinec 10, 200915 r tome .. bohuzel ) projezdim mesicne 6000,- ... jen do prace ... to je dost penez .. ten for s cevabcici sem nepobral .. turbo je mi jasny
Prosinec 10, 200915 r právě ta kombinace je labůžo největší Kazdy mame nejake chute, ja prave zeli moc nemusim kdyz jsem byl maly tak jsem ho mel moc rad , nevim od jake doby se to zvrtlo
Prosinec 10, 200915 r klucí,blíží se mi výročí na autě ještě nějakej km a budu mít 50 000km To mas od novoty Ondro? No nam se blizi 190.000km
Prosinec 10, 200915 r to abys mu neco koupil max benzín,protože jsem do něj nasypal si myslím docela dost
Prosinec 10, 200915 r To mas od novoty Ondro? No nam se blizi 190.000km bral jsem jej od skoro tchána a ten to měl fungl nový,takže dá se říct že jooo
Prosinec 10, 200915 r bral jsem jej od skoro tchána a ten to měl fungl nový,takže dá se říct že jooo To jsou nejlepsi takovy kusy tak at dobre slouzi dal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.