Prosinec 10, 200915 r To jsou nejlepsi takovy kusy tak at dobre slouzi dal no jak sem psal již dříve,3dveř Civic už pro nás nebyl a skoro tchán bral new SX4 tak jsem vzal Fábku od něj a trošku ji udělal k obrazu svému
Prosinec 10, 200915 r To jsi udelal moc hezky, jinak zadne vaznejsi problemy nebyly jen bezny servis jinak sama radost vid
Prosinec 10, 200915 r tak sem mel mit zetra volno .. ale sef prej ze tu musim dopoledne drepet ... no nemam ja stesti
Prosinec 10, 200915 r já jsem tu zítra jen do 12 :kol-142: potom odcházíme celá firma na Vánoční besídku
Prosinec 10, 200915 r lol My mame firemni den pristi tyden v kongresovem centru, vloni jsme meli na Prazskem Hrade (ve Spanelskem sale), no jinak zitra mam vecirek jenom IT, takze to bude taky zajimavy
Prosinec 10, 200915 r to zase bude u brna nablito .) jako vůbec ,budeme pít jen pivo,víno,RUM a červovicu
Prosinec 10, 200915 r mě to taky minulej týden ukazoval kámoš co u něj budeme pařit,mezi náma má to jen 38volume takže to nebudu žadná sláva ale kvůli těm červům si to určo dám
Prosinec 10, 200915 r červovice lol tak to je drsný po tom musi byt 100% nablito nesmíš bejt slečinka,vostře do toho a ať to lítá
Prosinec 10, 200915 r No by me zajimala ta chut, ale zas nemusim zkusit vsechno no tak hlavne at to prezijete ve zdravi
Prosinec 10, 200915 r vidím to že začnu na chuť s Dalešickým pivem,pak nějaký vínko s kolou a nakonec RUM s kolou a červovice Budou se dělat kýty na ořez takže bude žízeň velká
Prosinec 10, 200915 r No by me zajimala ta chut, ale zas nemusim zkusit vsechno no tak hlavne at to prezijete ve zdravi jako já teď přemýšlím že budu radši pít slivovicu a ty červy si do ní házet
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.