Leden 28, 201015 r Dave : co u tebe noveho ... krom toho ze si mamincin mazanek ? hlupak co ja viem , nuda, sedim v robote a cakam do stvrtej nech vypadnem z tejto mrtvej roboty. potom ma caka ford focus 1,8tdci a idem odhadzovat sneh z chodniku u babky a tak zacal som chodit na aglictinu
Leden 28, 201015 r Coveče neznámm.. ale to je hodně přísný !!! neznáš ¨Rob Zombie??ani jeho bývalou skupinu White Zombie,to je hudba mého mládí
Leden 28, 201015 r já měl ptáka v rejži a bylo to taky výborný a k tomu ještě na něm věneček jako zákusek no já nevím Libore,aale co každej jsme nějakej
Leden 28, 201015 r no já nevím Libore,aale co každej jsme nějakej lol a já myslel že na přepisování příspěvků je tu Marek
Leden 28, 201015 r lol a já myslel že na přepisování příspěvků je tu Marek tomu nešlo odolat,moc mě to lákalo
Leden 28, 201015 r ctvrtek - to chce trenovat pamatovaka , mam zkosku Dave : s madarama se nebavim !!
Leden 28, 201015 r ty woe sem myslel že je středa,nevím proč..... joo tak asi vyženu pavouky a vymetu pavučiny :smich:
Leden 28, 201015 r víš jakej je to pak trapas jít do lékárny a říct že chceš flastr na pérový plyskejře
Leden 28, 201015 r Netušim , měl sem tu smůlu a ještě mě to nepotkalo :DD / to bude asi jako když jedeš do špitálu s natrhnutou uzdičkou :DD
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.