baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 já měl ptáčky s rejží a bylo to taky výborný a k tomu ještě věneček jako zákusek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Tak ouřadování fakt hustééé Já mám hoši mozeček od mé skoroženy mrkáám Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Coveče neznámm.. ale to je hodně přísný !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Dave : co u tebe noveho ... krom toho ze si mamincin mazanek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Dave : co u tebe noveho ... krom toho ze si mamincin mazanek ? hlupak co ja viem , nuda, sedim v robote a cakam do stvrtej nech vypadnem z tejto mrtvej roboty. potom ma caka ford focus 1,8tdci a idem odhadzovat sneh z chodniku u babky a tak zacal som chodit na aglictinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Dave : to byla recnicka otazka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Coveče neznámm.. ale to je hodně přísný !!! neznáš ¨Rob Zombie??ani jeho bývalou skupinu White Zombie,to je hudba mého mládí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 já měl ptáka v rejži a bylo to taky výborný a k tomu ještě na něm věneček jako zákusek no já nevím Libore,aale co každej jsme nějakej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 nj taky ptak v píčí je lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 no já nevím Libore,aale co každej jsme nějakej lol a já myslel že na přepisování příspěvků je tu Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Ondro : to vis ze znam Roba , jen to neposlouchám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 sem si říkal Jirko že bys Roba neznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 lol a já myslel že na přepisování příspěvků je tu Marek tomu nešlo odolat,moc mě to lákalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 hehe :DDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 co sa smejes ty zlta muskaliza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 co dnes dáme nějaký mrtvolky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 ctvrtek - to chce trenovat pamatovaka , mam zkosku Dave : s madarama se nebavim !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Ondro halt si budes muset dat romantiku s manzelkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 ty woe sem myslel že je středa,nevím proč..... joo tak asi vyženu pavouky a vymetu pavučiny :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 a není to moje maželka,já jsem stále svobodnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Zase to neprehanet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 tak jasně o tom žádná,přeci si na něm neudělám plyskejř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 víš jakej je to pak trapas jít do lékárny a říct že chceš flastr na pérový plyskejře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Netušim , měl sem tu smůlu a ještě mě to nepotkalo :DD / to bude asi jako když jedeš do špitálu s natrhnutou uzdičkou :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.