davidenqo Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 ale mam, zachvilu idem na to # # - Ženám, ktoré stále dokola vravia, že ony nie sú iba nejakou ľahkou korisťou, ale treba o ne urputne bojovať, odkazujem: Tak nech vás pomiluje Sandokan...! MY MAKE DAY II. :D:D:D:D :smich: :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Kurva fix... nazdar.... to je den .. na hovno vyndanej jak kokot... uz aby bylo 14h a mohl jsem na vystavu motorek ,.,,, jeste nejak vystrizlivet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Dobré ráno Tady je ale srandy kopa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 tobe staci malo a my to vime .. tak sem nesnazime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 nestěžujte si, že už chcete padla, to já si před chvílí vstal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 a kurwa...a do pí*e...zase musím lítat po úřadech a v pátek...chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Kámo, takže dnes tu nebudeš spamovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Libore nebudu....jen přicmrndávat..je to tvoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 No to já taky ne, jen dopiju čaj, tak jdu se psem a pak se nechat, tak nevím kdy se vrátím Ale tak aspoň nebudu mít náskok ve spamování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 co se jdeš nechat????? napadá mě hodně možností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 :smich: :smich: vypadlo mi tam OSTŘÍHAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 já si to myslel...ale ty představy....např..vyhonit, vykouřit, vyje*at, vypít do němoty, vykastrovat, vyblejt..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 a proč ti všechny tvoje představy začínaj na VY.. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Tak se tu zatím mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 to mě poser ... čtu tady tu větu uz 5 minut ... říkám si ... kde se stala chyba že to nechápu ... se nechat .-...... Tak sem si myslel že sem dement a nemysli mi to .. pak to doctu dal a zjistim ze ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 to mě poser ... čtu tady tu větu uz 5 minut ... říkám si ... kde se stala chyba že to nechápu ... se nechat .-...... Tak sem si myslel že sem dement a nemysli mi to .. pak to doctu dal a zjistim ze ok no musíš číst mezi řádky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 a proč ti všechny tvoje představy začínaj na VY.. tI VYKÁM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 to mě poser ... čtu tady tu větu uz 5 minut ... říkám si ... kde se stala chyba že to nechápu ... se nechat .-...... Tak sem si myslel že sem dement a nemysli mi to .. pak to doctu dal a zjistim ze ok jIRKO TO JE DOBRÝ...VEM SI PRÁŠEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Kua me neboli pajšna ... akorát mozek nebere informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 kua Baris .. cumim jak pero z gauce .. si predbehnul Maru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Tak jsem zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 konecne sem malem usnul D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 tI VYKÁM :smich: to ne,musíš, jsme přece kámoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 kua Baris .. cumim jak pero z gauce .. si predbehnul Maru jsem prostě lepší no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 konecne sem malem usnul D včera si kalil, že jsi tak znaven? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.