Březen 12, 201015 r ale mam, zachvilu idem na to # # - Ženám, ktoré stále dokola vravia, že ony nie sú iba nejakou ľahkou korisťou, ale treba o ne urputne bojovať, odkazujem: Tak nech vás pomiluje Sandokan...! MY MAKE DAY II. :D:D:D:D :smich: :smich: :smich: :smich:
Březen 12, 201015 r Kurva fix... nazdar.... to je den .. na hovno vyndanej jak kokot... uz aby bylo 14h a mohl jsem na vystavu motorek ,.,,, jeste nejak vystrizlivet
Březen 12, 201015 r No to já taky ne, jen dopiju čaj, tak jdu se psem a pak se nechat, tak nevím kdy se vrátím Ale tak aspoň nebudu mít náskok ve spamování
Březen 12, 201015 r Autor já si to myslel...ale ty představy....např..vyhonit, vykouřit, vyje*at, vypít do němoty, vykastrovat, vyblejt.....
Březen 12, 201015 r to mě poser ... čtu tady tu větu uz 5 minut ... říkám si ... kde se stala chyba že to nechápu ... se nechat .-...... Tak sem si myslel že sem dement a nemysli mi to .. pak to doctu dal a zjistim ze ok
Březen 12, 201015 r to mě poser ... čtu tady tu větu uz 5 minut ... říkám si ... kde se stala chyba že to nechápu ... se nechat .-...... Tak sem si myslel že sem dement a nemysli mi to .. pak to doctu dal a zjistim ze ok no musíš číst mezi řádky
Březen 12, 201015 r Autor to mě poser ... čtu tady tu větu uz 5 minut ... říkám si ... kde se stala chyba že to nechápu ... se nechat .-...... Tak sem si myslel že sem dement a nemysli mi to .. pak to doctu dal a zjistim ze ok jIRKO TO JE DOBRÝ...VEM SI PRÁŠEK
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.