Březen 12, 201015 r A co jako ... chceš toho využít a vrhnout se na mě?? fuj, nejsem teplej, řekni si Márovi
Březen 12, 201015 r ASI tI lIBORKU POŠLU I MOJE TAJNÉ SOUKROMÉ ČÍSLO, ABYCHOM SI MOHLI ŠPITAT I JINAK NEŽ PŘES HOSPODU :) Konečně si tu "mrdku" budete řešit jinde
Březen 12, 201015 r ASI tI lIBORKU POŠLU I MOJE TAJNÉ SOUKROMÉ ČÍSLO, ABYCHOM SI MOHLI ŠPITAT I JINAK NEŽ PŘES HOSPODU :) až takovou poctu jo
Březen 12, 201015 r hele ... analoznalci ... me do tech vasich hratek netahejte ... Upraveno Březen 12, 201015 r od Evers
Březen 12, 201015 r hele ... analoznalci ... me do tech vasich hratek netahejte ... jooo, nevím kdo tu má chuť na anál hrátky, já určitě ne (a nepřepisovat jo )
Březen 12, 201015 r Autor hele ... analoznalci ... me do tech vasich hratek netahejte ... jsi horší než já a libor......
Březen 12, 201015 r Autor jooo, vím kdo tu má chuť na anál hrátky, já určitě (a s ochranou jo ) Upraveno Březen 12, 201015 r od Marek
Březen 12, 201015 r Autor no joooo, aby ty si se neozval ty prase jedno .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> já?????? ty chceš s ochranou do kaďáku...já ne
Březen 12, 201015 r Autor ty radši kakání do pusy co .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> A DOST...TO UŽ JE MOC I NA MĚ
Březen 12, 201015 r já?????? ty chceš s ochranou do kaďáku...já ne to sis ale domyslel ty, jde vidět na co myslíš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.