Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 skoč za šefkou že jí to dáš rychle do piči ... ať ti dá pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 a kuwa....svrbějí mě koule... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 dave - kdyz je v pici tak nechapu proc makas Máro : Liborek je fuc ten by ti s tim poradil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 a kuwa....svrbějí mě koule... že by nějaká choroba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 co máš????? file s brambor. kaší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 ježiš vy jste prasata, pořád to tu ještě řešíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 file s brambor. kaší ble...ryba..kosti fůůůůůůj.....nejlepší ryba je prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 ježiš vy jste prasata, pořád to tu ještě řešíte to kvůli tobě..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 ble...ryba..kosti fůůůůůůj.....nejlepší ryba je prase tak o tom není pochyb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 to kvůli tobě..... hmm, dík, ale já tohle nemusím, takže to je jen kvůli vám dvoum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 kolega bude udit...už se těším na bůčíček..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 hmm, dík, já tohle musím, takže to je jen kvůli mě...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 (editace) :smich: :smich: :smich: Editováno: 12. Březen 2010, autor: davidenqo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 kolega bude udit...už se těším na bůčíček..... nooo, taky bych si dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 že tě to pořád baví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 (editace) LIBOR:nooo, taky bych si dal já vím..i já..pošli slívu..pošlu uzený LIBOR : že tě to pořád baví už končím Editováno: 12. Březen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 já si počkám až budem udit taky A slívu dostaneš na sraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 že bych musel opravdu jet do prahy? nebo dáme něco jen separé...naše hospoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 no o tom už jsme mluvili napodzim o srazu hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 něco domluvíme...snad Muž přijde večer domů, žena mu povídá: "Rozhodni se buď já anebo hospoda!" . . . . "Čau hoši! Tak jsem zase tady!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Přijde Michal na návštěvu k Frantovi, který je na vozíku. Sedí, povídají si a když už k večeru začíná být zima, Franta Michala poprosí, zda by mu z horního pokoje přinesl bačkory. Ten se ochotně zvedl a jde do pokoje, kde najde dvě Frantovy dcery, které jsou v nejlepších letech. Jedné je 17 a druhé 19. Zálibně se na ně podívá a na jejich otázku, co tam dělá, jim odpoví: "Váš otec mi řekl, že vás můžu přefiknout." Vyděšeně se na něj podívají a říkají: "To určitě není pravda, to by náš tatínek nikdy neřekl!" "Tak vy mi nevěříte?" ptá se a otevírá dveře: "Franto, obě?" zavolá a ze zdola se ozve: "Jo, jo, Michale, obě!" Hádájí se vnučka, matka a babička o tom, která z nich v životě zažila největší bolest... Vnučka říká: "Já zažila největší bolest, když jsem přišla o panenství." Matka nad tím jen mávne rukou a řekne. "Tsss, počkej až budeš rodit." A babička jen sepne ruce a říká: "To nic není holky, počkejte až se vám zadře klitoris do řetězu u kola..." Přijde borec do restaurace a objedná si šneky v ulitách. Vezme prvního, vysrkne ho. Vezme druhýho, vysrkne ho. U třetího srká a srká a nic. Tak koukne dovnitř tou škvírkou a tam stojí šnek celej nahej, zapřenej nohama i rukama o stěny ulity, má vystrčený péro a řve na něho: "Jooo!! Ty vole KUŘ! KUŘ!!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Trosečník je už pomalu dvacet let sám na pustém ostrově a jednou ráno mu moře vyplaví pěknou ženskou. Když ji přivede k životu a vysvětlí situaci, ona povídá: "To jsi rád, že ti dám to, co ti celou dobu chybělo..." Trosečníkovi se rozzáří oči: "Cože, ty máš sebou pivo?..." A JEDEN PRO JIRKU Chceš namazat rohlík s hovnem? . . Né, děkuji já rohlíky nežeru.<BR class=Apple-interchange-newline> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Stojí blondýnky na mostě a jedna říká: "Co myslíš že je pod náma za řeku?" Druhá říká: "Nevím. Labe? Ohře? Nebo Vltava?" První: "Já tam skočim a to by bylo, abych to nepoznala!" Tak tam skočila. Druhá čeká 5 minut, čtvrt hodiny, hodinu, a po dvou hodinách konečně první vyleze. Je od krve odřená a potlouklá. "Tak co?" ptá se čekající. "Co je to za řeku?" "Co by. D1." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 hahah dobre frky:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.