Březen 15, 201015 r Autor pánové--pom,alu to balím a valím domů....tedy spíš na VZP a tak ..nechat proplatit nějaký to očkování...
Březen 15, 201015 r Tak to seš asi ještě zmatenej jak lesní včela co ?? ... Coveče nějak zanedbávám komp , pořídil jsem si Wiičko tak to teď mastim o 106 :DD no ani nemluv,lítám jak hadr a hlava už mě bolí jako prase
Březen 15, 201015 r nazdar tlamy .. těd jsem vstával to je paráda mít po 6 pracovních dnech zase 4 dny volno
Březen 15, 201015 r Azi ... : si fakt kokot ... je nutny nam tu psat .. kor v pondeli kdyz se dreme ???
Březen 15, 201015 r Dobré odpoledne .. tak jsem proleženej jak zlomenej hnát... si fakt kokot ... je nutny nam tu psat .. kor v pondeli kdyz se dreme ??? Hele někdo to musí oddřít a někdo to za vás musí odfláknout .. tak jsem se objetoval ... a při tý příležitosti jsem vám chtěl zvednout pracovní morálku
Březen 15, 201015 r Ondro ještě mi leží na skříni čekám až bude teplo, v tomhle sajrajtu se mi to dělat nechce, třeba teď o víkendu bych se na to mohl vrhnout, když má bejt tak teplo Upraveno Březen 15, 201015 r od baris
Březen 15, 201015 r no právě, si počkám až bude hezky svítit sluníčko a konečně si po zimě užiju práci na autě
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.