baris Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 (editace) Stando tak já jsem zvyklej si mýt ruce, takže mi to problém nedělá Editováno: 29. Červen 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 jj, všude je to na stejno Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Stando tak já jsem zvyklej si mýt ruce, takže mi to problém nedělá to já samo taky ai několikrát denně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 kua vy jste jak malé holky , kdyz je hnusne brecite ze je hnusne a kdyz je pekne brecite ze je pekne :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 to já samo taky ai několikrát denně nebudeš tomu věřit, ale já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 kua vy jste jak malé holky , kdyz je hnusne brecite ze je hnusne a kdyz je pekne brecite ze je pekne :DD mě to nevadí, jen jsme říkali, že kdyby jsme tu měli moře, tak by to bylo lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 kua vy jste jak malé holky , kdyz je hnusne brecite ze je hnusne a kdyz je pekne brecite ze je pekne :DD já si nestěžuju, ba naopak, jsem rád, že jsou konečně pařáky, to k létu patří :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 mě to nevadí, jen jsme říkali, že kdyby jsme tu měli moře, tak by to bylo lepší to má Libor pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 já mám pravdu vždy a všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 já mám pravdu vždy a všude nechci se hádat, ale nejsem si jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 tak si vylez ven a uvidíš jak ti to nafackuje teď jsem tam byl,skočil jsem si pro pití naproti a bylo to jako kdyby mě někdo dal fošnou přes hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 tak to zas tak velký vedro tam nemáš, když jen fošnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Ondro to znám :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 teď jsem tam byl,skočil jsem si pro pití naproti a bylo to jako kdyby mě někdo dal fošnou přes hlavu no jo, pán je rozmlsanej z klimy v prodejně a pak to takhle schytá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 nechci se hádat, ale nejsem si jist helééé jak to jako myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 tak ják říkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 drzoune Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 cococo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 tak to vás musím zklamat,klimu tu nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 takhle mě tu veřejně urážet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 a hlavně pak nasednu na a nechám se příjemně ovanout větříkem při cestě na tenis...představa sednout do krásně vytopeného auta je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 neboj Liborku, než se oženíš, tak na to všichni zapomenou ( teda aspoň musíš doufat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 a hlavně pak nasednu na a nechám se příjemně ovanout větříkem při cestě na tenis...představa sednout do krásně vytopeného auta je no jo, ty si radši sedneš na rozpálená kožený sedlo a budeš mít smažený vejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 neboj Liborku, než se oženíš, tak na to všichni zapomenou ( teda aspoň musíš doufat ) jo, než se ožením, tak se vše zahojí, jak říkala maminka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Ondro ten libor má pravdu :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.