Červen 29, 201015 r Stando tak já jsem zvyklej si mýt ruce, takže mi to problém nedělá Upraveno Červen 29, 201015 r od baris
Červen 29, 201015 r Stando tak já jsem zvyklej si mýt ruce, takže mi to problém nedělá to já samo taky ai několikrát denně
Červen 29, 201015 r kua vy jste jak malé holky , kdyz je hnusne brecite ze je hnusne a kdyz je pekne brecite ze je pekne :DD
Červen 29, 201015 r kua vy jste jak malé holky , kdyz je hnusne brecite ze je hnusne a kdyz je pekne brecite ze je pekne :DD mě to nevadí, jen jsme říkali, že kdyby jsme tu měli moře, tak by to bylo lepší
Červen 29, 201015 r kua vy jste jak malé holky , kdyz je hnusne brecite ze je hnusne a kdyz je pekne brecite ze je pekne :DD já si nestěžuju, ba naopak, jsem rád, že jsou konečně pařáky, to k létu patří :-)
Červen 29, 201015 r mě to nevadí, jen jsme říkali, že kdyby jsme tu měli moře, tak by to bylo lepší to má Libor pravdu
Červen 29, 201015 r tak si vylez ven a uvidíš jak ti to nafackuje teď jsem tam byl,skočil jsem si pro pití naproti a bylo to jako kdyby mě někdo dal fošnou přes hlavu
Červen 29, 201015 r teď jsem tam byl,skočil jsem si pro pití naproti a bylo to jako kdyby mě někdo dal fošnou přes hlavu no jo, pán je rozmlsanej z klimy v prodejně a pak to takhle schytá
Červen 29, 201015 r a hlavně pak nasednu na a nechám se příjemně ovanout větříkem při cestě na tenis...představa sednout do krásně vytopeného auta je
Červen 29, 201015 r neboj Liborku, než se oženíš, tak na to všichni zapomenou ( teda aspoň musíš doufat )
Červen 29, 201015 r a hlavně pak nasednu na a nechám se příjemně ovanout větříkem při cestě na tenis...představa sednout do krásně vytopeného auta je no jo, ty si radši sedneš na rozpálená kožený sedlo a budeš mít smažený vejce
Červen 29, 201015 r neboj Liborku, než se oženíš, tak na to všichni zapomenou ( teda aspoň musíš doufat ) jo, než se ožením, tak se vše zahojí, jak říkala maminka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.