Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

kua vy jste jak malé holky , kdyz je hnusne brecite ze je hnusne a kdyz je pekne brecite ze je pekne :DD

mě to nevadí, jen jsme říkali, že kdyby jsme tu měli moře, tak by to bylo lepší ;)

Vloženo

kua vy jste jak malé holky , kdyz je hnusne brecite ze je hnusne a kdyz je pekne brecite ze je pekne :DD

já si nestěžuju, ba naopak, jsem rád, že jsou konečně pařáky, to k létu patří :-)

Vloženo

teď jsem tam byl,skočil jsem si pro pití naproti a bylo to jako kdyby mě někdo dal fošnou přes hlavu lol

no jo, pán je rozmlsanej z klimy v prodejně a pak to takhle schytá lol

Vloženo

a hlavně pak nasednu na :scooter: a nechám se příjemně ovanout větříkem při cestě na tenis...představa sednout do krásně vytopeného auta je :disgust:

no jo, ty si radši sedneš na rozpálená kožený sedlo a budeš mít smažený vejce lol

Vloženo

neboj Liborku, než se oženíš, tak na to všichni zapomenou :smich: ( teda aspoň musíš doufat ) ;)

jo, než se ožením, tak se vše zahojí, jak říkala maminka :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...