Červen 29, 201015 r a hlavně pak nasednu na a nechám se příjemně ovanout větříkem při cestě na tenis...představa sednout do krásně vytopeného auta je tak to já raději sednu na krtka a nechám se vozit tunelem, kde je krásnej chládek
Červen 29, 201015 r no jo, ty si radši sedneš na rozpálená kožený sedlo a budeš mít smažený vejce třeba má Ondra rád vajíčka
Červen 29, 201015 r no jo, ty si radši sedneš na rozpálená kožený sedlo a budeš mít smažený vejce neboj,moje vejce jsou vysoce odolné
Červen 29, 201015 r tak to je jasný, si po cestě domu připravuje večeři to ne,já je po tréninku nechám na hraní našim slečnám z odílu
Červen 30, 201015 r jinak včera jsem shlídl http://www.csfd.cz/film/235492-proklety-ostrov/ a docela velký zklamání,čekal jsem více napětí a šokující příběh a ani jedno z toho
Červen 30, 201015 r to je hezký, že jsi tady, akorát je to prd platný no já ráno neměl vůbec čas,sem jen prodával a vybaloval zboží...hlavně bazénovou chemii,to mi jede jak rohlíky
Červen 30, 201015 r jj, stačí chvilka napozornosti no nic, jdu dom, dneska mě to tady neba čau všichni přítomní i nepřítomní
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.