baris Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Ondro ten libor má pravdu :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 a hlavně pak nasednu na a nechám se příjemně ovanout větříkem při cestě na tenis...představa sednout do krásně vytopeného auta je tak to já raději sednu na krtka a nechám se vozit tunelem, kde je krásnej chládek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 no jo, ty si radši sedneš na rozpálená kožený sedlo a budeš mít smažený vejce třeba má Ondra rád vajíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 tak to je jasný, si po cestě domu připravuje večeři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 to víš, po tenise bude mít hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 hehe ... jste ho nasrali :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 si šel jenom zjistit, jestli už je sedlo dost prohřátý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 myslíš že na to hodí cibulku a pak přidá vejce? : D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 nic dařbujáni ... mažu ,cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 no jo, ty si radši sedneš na rozpálená kožený sedlo a budeš mít smažený vejce neboj,moje vejce jsou vysoce odolné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 tak to je jasný, si po cestě domu připravuje večeři to ne,já je po tréninku nechám na hraní našim slečnám z odílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 dobré opět krásné slunečné ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 pic kuci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 tak jsem tu,snad už bude trošku klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 to je hezký, že jsi tady, akorát je to prd platný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 jinak včera jsem shlídl http://www.csfd.cz/film/235492-proklety-ostrov/ a docela velký zklamání,čekal jsem více napětí a šokující příběh a ani jedno z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 to je hezký, že jsi tady, akorát je to prd platný no já ráno neměl vůbec čas,sem jen prodával a vybaloval zboží...hlavně bazénovou chemii,to mi jede jak rohlíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 se nedivím tomhle počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 čus lidi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 čau Maro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 čau Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 se nedivím tomhle počasí tj pařáky a kdo to neohlídá tak se mu voda pokazí hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 jj, stačí chvilka napozornosti no nic, jdu dom, dneska mě to tady neba čau všichni přítomní i nepřítomní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 čau Stando a bacha,venku je to čím dál nebezpečnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.