Marek Vloženo 30. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 u nás dneska s malejma přestávkama chčije a chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 Nazdár NO jo Máro, to nesmíš tolik pít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 jinak včera jsem shlídl http://www.csfd.cz/film/235492-proklety-ostrov/ a docela velký zklamání,čekal jsem více napětí a šokující příběh a ani jedno z toho taky to mám doma, tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 Nazdár NO jo Máro, to nesmíš tolik pít a jéje tady je dneska někdo ftipnej..-.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 a né jen dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 jinak tu proběhla vcelku silná buřina....cca 5min, ale vody jako když se prothne hráz co se valilo po silnici a chodníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 a né jen dneska copak už nejsi marůdek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 tak tady po vodě a bouřce ani památky, pořád vedro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 (editace) ale je to paráda...pěkně to spláchlo ten hnusnej prach a pyl....alehce se ochladilo...jetu cca okolo 20°C.. JINAK PŘEMÝŠLÍM CO KOUPIT HEREČCE ZA AUTO: FIIFL1,2htp , hYUNDAY I30 /I20/, KIA CEED.......MÁM OBJEDNANÝ TESTOVACÍ JÍZDY TAK JSEM ZVĚDAVEJ... Editováno: 30. Červen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 no tady je 29 Tak jí dej tohle a ty si kup něco silnějšího, třeba FII RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 (editace) TAKY UVAŽUJU ŽE JÍ TOHLE NECHÁM---MOJÍ FULL....A KOUPÍM SI PRO SEBE......CHTĚL BYCH YETIHO ...ALE ONA TO MÁ JEN PO MĚSTĚ , S MALOU DO ŠKOLKY A DOKTORU A DO PRÁCE....MOC TOHO NENAJEZDÍ A BUDE TO STÁT U BARÁKU NA SÍDLIŠTI..NE JAKO MOJE FULLKA V GARÁŽI ..UVIDÍM CO NABÍDNOU ŠKODOVKA, KIA A HYUNDAY ZA CENY SLEVY ATD.... Editováno: 30. Červen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 nejsem slepej, nemusíš psát velkým písmem JO Yetík by byl taky pěknej, ale zas jestli to pak budeš nechávat stát venku, tak to by fakt chtělo něco né moc lákavýho, aby to nepřitahovalo šmejdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 No nic, mizím, čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 asi tak Libore...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 no z těchto variant se mi asi nejvíc líbí Ceed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 KIU nebrat - ma ji znamej + sef a je to prej des .. rakety za servis , cely se to po roce rozvrzalo ... za me eee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 Cao :DD ... tak tady je ten hnus od máry :DD zatim svítí ale viděl bych to na slušnej liják .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 U nás zase modro, sluníčko a 28 ve stínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 Tady 27 ... tak nejak prijemne jako vzdy :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 NO na to že není ani 10, tak je to moc příjemná teplota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 no to sice je .. ale fakt sem zvetavej kolik bude po obede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 to bude mooooc příjemně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 Libore nevim jak tobě ale mě to neni příjemné když se mi pařej kulky , navíc máme zkoušku a asi si ani nedokážeš predstavit co to je když seš v odzvučený místnosti zavřenej v 35 stupnovém vedru a ještě tam podáváš nějaké fyzické výkony :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.