Červenec 7, 201015 r co takhle vim jo, tak normálně JEMNYM šmirglem nebo brusnou pastou zdrsnit a nastříkal na to a drží to
Červenec 7, 201015 r aham no já četl, že se pak z toho barva odlupuje, že je lepší tu vrstvu chromu dát dolu, ale právě nevím jak
Červenec 7, 201015 r Čau Jiříku Kluci, mám dotaz, nedával dolu někdo ten chrom z mřížky, nevím čím to seškrábat dolu flexou?
Červenec 7, 201015 r aham no já četl, že se pak z toho barva odlupuje, že je lepší tu vrstvu chromu dát dolu, ale právě nevím jak mám to tak a je to v poho
Červenec 7, 201015 r vždyť to píše néééé?? Ondro máš recht - flexa a kladivo a můžeš si troufnout na všechno :DD :DD
Červenec 7, 201015 r No zrovna ty Jiříku se ozívej, ty sklop uši a lež Upraveno Červenec 7, 201015 r od baris
Červenec 7, 201015 r dám to do černý lesklý i s žebrováním, aby se to hodilo k mřížkám nárazníku a lízu
Červenec 7, 201015 r jinak za chvíli mažu dom,máme dneska velkou párty,Emma má za 2 dny narozky,ale na dnešek si pozvala kamarádky a kamarády ze školky tak jim musím něco dobrého ugrilovat
Červenec 7, 201015 r dám to do černý lesklý i s žebrováním, aby se to hodilo k mřížkám nárazníku a lízu správná volba
Červenec 7, 201015 r ty voe tak vidíš, já napsal krumpáčem nebo šmirglem a málem mě ukamenoval, že se to bude loupat a nakonec to tak udělá tak zase sem měl pravdu Pešír všehochuj teda všehoum, všadebil, všecko zná atd.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.