Červenec 27, 201015 r si mel vyklopit hned ze mas rad cumshoty ( ale na svym ksichtě !!! :smich: ) prasáku, jde vidět na co myslíš
Červenec 27, 201015 r hele, běžte si to spolu udělat, když máte chutě a mě laskavě z toho vynechcte jo?
Červenec 27, 201015 r Autor no s váma teda rozhodně ne no aby jsi nepřebral.....možná by jsi ještě rád olízl............................................................................
Červenec 27, 201015 r Autor vubec, Mára tu začal s honěním, takže klídek kecáš, já jen upozornil ostatní na co se chystáš.....
Červenec 27, 201015 r no aby jsi nepřebral.....možná by jsi ještě rád olízl............................................................................ no tyvole, to už je moc :smich: :smich:
Červenec 27, 201015 r kecáš, já jen upozornil ostatní na co se chystáš..... no jo, zas ty tvoje představy
Červenec 27, 201015 r Autor libore, libore........ty jednou skončíš na tv nova......honimír úchylný..... :smich:
Červenec 27, 201015 r Autor no jo, zas ty tvoje představy no já si nemusím nic představovat.......já tě už viděl:smich:
Červenec 27, 201015 r no já si nemusím nic představovat.......já tě už viděl:smich: no jo, ale myslíš furt na prasárny. už si zapoměl, jak si mě chtěl uplatit pivem a pak lákal do auta?
Červenec 27, 201015 r Autor no jo, ale myslíš furt na prasárny. už si zapoměl, jak si mě chtěl uplatit pivem a pak lákal do auta? jo ale to jen aby jsi viděl jak vypadá FULL.....a ty furt na mě jen HULL.... :smich:
Červenec 27, 201015 r no aby jsi nepřebral.....možná by jsi ještě rád olízl............................................................................ koukám že to bude hustej srázek :smich:
Červenec 27, 201015 r jo ale to jen aby jsi viděl jak vypadá FULL.....a ty furt na mě jen HULL.... :smich: :smich: né, už si starej, tak blbě slyšíš, to bylo FUJJ
Červenec 27, 201015 r koukám že to bude hustej srázek :smich: pro Máru musíme sehnat samostatnej pokoj a na noc ho tam zamknout aby jsme to do rána přežili v pořádku
Červenec 27, 201015 r Autor tak libor si tu chce na záchodě honit, a já jsem zde za prasáka....no to je něco;)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.