Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 ne Libore...to bylo předsi jak jsme jeli tím taxíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 no bože tak nás odhalili...se nestyď Libore....a on má čepici to je slovo chlapa,jen ten Libor pořád zapírá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Nevim ze s tim nadelate takovy haryky ... dneska je to uz povolený !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 :smich: to je fakt moc, tu chcípám smíchy už vy prasata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 přesně tak.....žádný haryky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 chce se mi blejt Máro, nevím s kým máš takový zážitky, ale já takový auto nevlastním, takže to bude tvůj jinej kamarád PS: ještě že jsem v tý hospodě seděl přes stůl, díky boho, jinak bůh ví co bys dělal no nejlepší je sedět naproti sobě,aspoň se můžete dívat vzájemně do očí a nohou jezdit do rozkroku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 :smich: to je fakt moc, tu chcípám smíchy už vy prasata proč prasata...ty se necháváš píchat do zadku..oni ne :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 no naštěstí jsem od sebe byli dost daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 ještě fotka na místo spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 no nejlepší je sedět naproti sobě,aspoň se můžete dívat vzájemně do očí a nohou jezdit do rozkroku koukám, že se Ondro vyznáš......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 proč prasata...ty se necháváš píchat do zadku..oni ne :smich: a už dost jako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 ještě fotka na místo spolujezdce hynu tady smíchy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 ještě fotka na místo spolujezdce máš domácí sbírku jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 no naštěstí jsem od sebe byli dost daleko ale tvůj parfém jsem cítil i na tu dálku:smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Ondra je zde asi nej gej...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 ale tvůj parfém jsem cítil i na tu dálku:smich: jojo, puma Jamaica, ne pot jako u tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 To chtělo pořádnou odvahu na takovej špionskej vykon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Nevim ze s tim nadelate takovy haryky ... dneska je to uz povolený !! přesně tak teď sem četl že z té vaší komunity se bude ženit Yemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Ondra je zde asi nej gej...... tak to je jasný, když se tu už i chlubí svojí sbírkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 jojo, puma Jamaica, ne pot jako u tebe No tak vidis zes tam byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 koukám, že se Ondro vyznáš......... jj mám odskoušeno ale pouze s ženskou toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 jojo, puma Jamaica, ne pot jako u tebe dobrý...boduješ... ......ale to nebyl pot, ale sexi pižmo:smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 No tak vidis zes tam byl jo, byl, na dvou birellech v hospodě ve vší počestnosti, a pak jsem pokračoval z mladou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 dobrý...boduješ... ......ale to nebyl pot, ale sexi pižmo:smich: no když si to myslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 přesně tak teď sem četl že z té vaší komunity se bude ženit Yemi už se oženil...a unesli mu nevěženicha :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.