Červenec 27, 201015 r no bože tak nás odhalili...se nestyď Libore....a on má čepici to je slovo chlapa,jen ten Libor pořád zapírá
Červenec 27, 201015 r chce se mi blejt Máro, nevím s kým máš takový zážitky, ale já takový auto nevlastním, takže to bude tvůj jinej kamarád PS: ještě že jsem v tý hospodě seděl přes stůl, díky boho, jinak bůh ví co bys dělal no nejlepší je sedět naproti sobě,aspoň se můžete dívat vzájemně do očí a nohou jezdit do rozkroku
Červenec 27, 201015 r Autor :smich: to je fakt moc, tu chcípám smíchy už vy prasata proč prasata...ty se necháváš píchat do zadku..oni ne :smich:
Červenec 27, 201015 r Autor no nejlepší je sedět naproti sobě,aspoň se můžete dívat vzájemně do očí a nohou jezdit do rozkroku koukám, že se Ondro vyznáš.........
Červenec 27, 201015 r Autor no naštěstí jsem od sebe byli dost daleko ale tvůj parfém jsem cítil i na tu dálku:smich:
Červenec 27, 201015 r ale tvůj parfém jsem cítil i na tu dálku:smich: jojo, puma Jamaica, ne pot jako u tebe
Červenec 27, 201015 r Nevim ze s tim nadelate takovy haryky ... dneska je to uz povolený !! přesně tak teď sem četl že z té vaší komunity se bude ženit Yemi
Červenec 27, 201015 r Ondra je zde asi nej gej...... tak to je jasný, když se tu už i chlubí svojí sbírkou
Červenec 27, 201015 r Autor jojo, puma Jamaica, ne pot jako u tebe dobrý...boduješ... ......ale to nebyl pot, ale sexi pižmo:smich:
Červenec 27, 201015 r No tak vidis zes tam byl jo, byl, na dvou birellech v hospodě ve vší počestnosti, a pak jsem pokračoval z mladou
Červenec 27, 201015 r dobrý...boduješ... ......ale to nebyl pot, ale sexi pižmo:smich: no když si to myslíš
Červenec 27, 201015 r Autor přesně tak teď sem četl že z té vaší komunity se bude ženit Yemi už se oženil...a unesli mu nevěženicha :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.