Květen 15, 201411 r ... tak nám ukočí výrobu současného roomíka http://ekonomika.idnes.cz/novy-roomster-se-bude-vyrabet-v-polsku-dy9-/ekonomika.aspx?c=A140514_212214_ekonomika_ert#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
Květen 15, 201411 r Zrovna jsem to sem chtěl hodit Jsem zvědav na nástupce, jen nejsem moc moudrej z toho jak to bude? To bude pod VW nebo Škoda?
Květen 15, 201411 r Ja som to pochopil tak, že to bude škoda, len sa to bude dosť podobať na VW Caddy
Květen 15, 201411 r Tak jsem to pochopil dobře, ono to vyznělo že to přesunou do Polska a nahodí na to znak VW a trochu upraví, to zase psal nějakej umělec
Květen 15, 201411 r No, jestli to bude založený na Caddym, tak to bude ne krok zpátky, ale curyk jak od Kurska. Zadní tuhá náprava Caddyho, to bude vopravdu pochoutka...
Květen 15, 201411 r A určitě už nebude mít "new room" ten jedinečně univerzální a variabilní interiér, umožněnej samostatně vyjmutelným každým jednotlivým zadním sedadlem atd - bude mít lavici, která možná nepůjde bez nástrojů ani vyndat, stejně jako to má OIII, protože to je levnější - a skoro tutově bude na rozdíl od Caddyho i oškubanej o posuvný zadní boční dveře - prostě bude to ještě odrbanější a lacinější škatule... Prostě všecko co je na současným roomu dobrý, kvalitní a někdy i jedinečný až unikátní, to se z důvodu katování kostů "odbourá"...
Květen 15, 201411 r Uvidíme co z toho nakonec bude...snad budeme překvapeni....:-)))jinak dnes je roomík na montáži LPG:-)))konečně bude ježdění za hubičku a ne za 1000km cca 2800kč v benzínu:-)))
Květen 15, 201411 r +-.....to jde na nezajetý auto...a nešetřil jsem to teda... proč si myslím po přečtení vlákna OIII hospody,srazu atd že jsou někteří docela namachrovaný že maj OIII a někdo třeba jen fabii I?myslel jsem že se tady nikdo nepovyšuje....to tady bývalo kdysi o ono to je to i teď...jsem tady skoro od začátku fora ale nestačím se diivit....no nic:-)prostě forum... Upraveno Květen 15, 201411 r od mira
Květen 16, 201411 r :rip: ....nemám slov... Samozrejme že nový "Roomster" nebude mať varioflex atď. šetrí sa... Zbohom Roomster
Květen 16, 201411 r Tady se najde občas někdo kdo se snaží dokázat že je něco víc a ve finále má sice OIII ale v sockový výbavě, to je pak na tom kdejaká Fabia líp Jasný, fabie je třeba starý auto oproti OIII a technika je jinde, to bez debat, ale každý auto má svoje kouzlo, a hlavně každe si pořídí takový typ auta, který jemu vyhovuje a využije nejvíc
Květen 17, 201411 r Ale každé auto bez ohledu na cenu se dá vykouzlit v neskutečnou káru podle gusta majitele...Dneska jsem to viděl v Doksech. Ty 120 atd naprosto luxus....
Květen 20, 201411 r kluci jde deaktivovat denní svícení a zapínat ho sám?a jde nějakým zpusobem ztlumovat jas na přístrojovce?u fabie mám kolečko..room nic nemá:-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.