Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 To já musel dokonce LEŽET - oba dva potomci coby mimina vysloveně zbožňovali uložit se tátovi do náruče hlavou na rameno - a bylo jedno jestli jsem seděl, stál nebo ležel, ale jak jsem se pohnul, peklo nabíralo obrátky... A pokud jim bylo nedobře (větry, zoubky, jakákoliv teplota a pod), bylo to ještě horší - to i v klidu pofňukávali a když jsem se nedej Pámbu pohnul, peklo řadilo dvojku... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 velká gratulace jozzimu bude to chtít založit sekci father club Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Starci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Kluci dekuju tady jedna juniorova 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 gratulujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Takze jozzi uz moze dychat a oslavovat -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Tož gratuluji tatínku. Nechť vám synek prospívá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 A to se tady na fóru blejská ještě u někoho, ale musím čušet, bo to má bejt překvápko.... Tak teď už jen aby správně zahřmělo jednomu dědkovi - čekatelovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Ekkare verim ze to bude brzo a v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Ty asi víš komu má zahřmít, viď? Zatím čušme, on se odkopá sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 U nás doma už jsou 2 měsíce vysazené prášky. Takže se snad taky zadaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Potom přijdou na řadu další prášky : antidepresiva :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Když to tak čtu....Nemám se na to radši vyprdnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Mám rád děti, hlavně když nejsou moje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 No upřímně nevím jak vydržím, když bude prcek brečet. Toho se hrozím nejvíc. Já mám tak rád ticho a klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Těžko předvídat, každé dítě je jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Nechám se překvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Neboj, lidskej organismus je odolnej - až to jinak nepude, prostě usneš řev neřev.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 A v dnešní době jsou hodně dobrá sluchátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 nakoupíš v hobby marketu špunty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Ano , špunty mam pripravene i ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Syncy , kolik se tedka plati dan za prevod nemovitosti ? Uz se v tom tratim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 To nevím. Jediné co vím je, že se to teď jmenuje daň z nabytí nemovitých věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Jo to jsem si tez vsimnul a je tan tolik faktoru ze jsem z toho debil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 co zdědil si nějaký vejminek, kam se přesuneš, až to doma bude k nevydržení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.